Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - built not bought (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/325873-e36-built-not-bought.html)

ynq_xp 03-07-12 16:03

Re: bmw e36 built not bought

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5088748)
Ma poti ajuta si pe mine cu 2-3 chestii la partea electrica?Am pus si eu acelasi motor pe cotoarba mea si mai am de legat firul ala de iti arata bateria la bord, si nu stiu care iese din ECU si tre unit cu firul de iese de pe masina.(albastru) si inca o chestie, Tie iti arata consumul instant?Mie asta nu imi arata, consumul instant si firul de la baterie nu stiu unde sa il leg la ECU.Poti arunca o privire la mufele ECU-ului sa vezi unde este legat firul albastru?Cu ce culoare?
Ar fi nemaipomenit daca as rezolva si eu chestia asta!

Cu mare placere te-as ajuta,dar nu stiu.Motorul si clima au partea electrica facuta de Mihaita pvm.Daca vrei iti pot da nr de tel sa vb cu el cand treci prin Craiova,si nici mie nu imi mai arata instantul.Numai bine!

ynq_xp 03-07-12 16:05

Multumesc pt aprecieri!Cu siguranta voi continua in forta:))

kingkahn 03-07-12 16:33

:peace: bafta cu masina in continuare, am si eu cateva intrebari in leg cu motoru. cat iti mananca in oras mers normal (te intreb pe tine ca tu ai asa cva pe pisica. si pt ca si eu vreau sa pun exact acest model de motor si sa stiu la ce sa ma astept) ce trebuie facut la clima sa mearga si obc ul daca pun de 6cyl o sa imi mearga? msi

ynq_xp 03-07-12 16:44

Clima se face repede,nu e mult de munca,dar nu stiu exact care e procedura.Eu am inteles ca se schimba niste tevi si cam atat.OBC am vrut sa pun si eu,dar am inteles ca nu imi va merge consumul,range-ul si mi-a trecut repede.Consum in oras mers combinat(normal si cate un sprint cu schimbat in 6500) cu clima intre 15 si 18 la suta.Pe exterior consuma intre 7.5 si 10 in functie de cat porti la picior:)La consumul in oras conteaza foarte mult daca opresti motorul de multe ori.

ynq_xp 03-07-12 16:51

Apropo pt clima iti va trebui compresor de 6 cilindrii si obc tot de 6 in cazul in care vrei sa iti pui.Frumoasa masinuta,m-am uitat acum.Cu ce ai vopsit acele de bord rosii?

kingkahn 03-07-12 16:57

:-? am inteles msi ca m-ai lamurit cu consumul:)) pt ca altii vbea de consum de 12l mers frumos ( bine inteles nu au asa cva pe masina dar vb si ei sa se afle in treaba) acele nu-s vopsite:P sun ceasuri de m3 originale:P

ynq_xp 03-07-12 17:00

Sunt frumoase foc!Cum ai resusit sa le faci sa mearga pe 4 cilindrii?

florineluspr 03-07-12 19:58

Quote:

Originally Posted by ynq_xp (Post 5088777)
Cu mare placere te-as ajuta,dar nu stiu.Motorul si clima au partea electrica facuta de Mihaita pvm.Daca vrei iti pot da nr de tel sa vb cu el cand treci prin Craiova,si nici mie nu imi mai arata instantul.Numai bine!

Ms oricum.Daca ai putea sa imi dai un nr de tel ar fi super ok.Mai am firul la baterie de legat.Ea incarca dar nu imi stinge becul ca nu e legat firul...de consum am inteles ca nu se poate face asa usor sau cel putin nu am gasit pe nimeni sa stie ceva concret.Cati km are motorul tau?
Treaa cu OBC-u e adevarat ce spui!Nu mai imi pun nici eu cu 18 butoane ca nu are rost.Am OBC mic.

Marian_nebunu 03-07-12 21:12

Masina asta isi merita TITLUL !!!

(built not bought) True Not Fake !

Mario_Dub 04-07-12 15:21

foarte interesant proiectul, spune-mi te rog daca la franele de 330i ai rezolvat pe spate cu frana de mana sau nu o folosesti in momentul de fata. as vrea sa fac si eu trecerea la frane de 330i dar nu prea as vrea sa renunt la frana de mana. bafta in continuare cu masina :)

ynq_xp 04-07-12 22:34

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 5089024)
Ms oricum.Daca ai putea sa imi dai un nr de tel ar fi super ok.Mai am firul la baterie de legat.Ea incarca dar nu imi stinge becul ca nu e legat firul...de consum am inteles ca nu se poate face asa usor sau cel putin nu am gasit pe nimeni sa stie ceva concret.Cati km are motorul tau?
Treaa cu OBC-u e adevarat ce spui!Nu mai imi pun nici eu cu 18 butoane ca nu are rost.Am OBC mic.

Motorul are 170.000km.E in stare perfecta,adica are toti caii :)

ynq_xp 04-07-12 22:35

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5089130)
Masina asta isi merita TITLUL !!!

(built not bought) True Not Fake !

Multumesc pt apreciere!

ynq_xp 04-07-12 22:36

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 5090060)
foarte interesant proiectul, spune-mi te rog daca la franele de 330i ai rezolvat pe spate cu frana de mana sau nu o folosesti in momentul de fata. as vrea sa fac si eu trecerea la frane de 330i dar nu prea as vrea sa renunt la frana de mana. bafta in continuare cu masina :)

Frana de mana nu merge decat daca pui brate de m pe spate.La mine nu merge momentan,dar urmeaza una hidraulica :).Multumesc pt urare,si bafta si tie!

da_joint 05-07-12 07:13

Nu e cam gatuita evacuarea? chit ca ai renuntat la finala. Observ ca e diametru mai mare ce ai pus ,insa nu cred ca e suficient de mare sa acopere diametrul celor 2 originale

ynq_xp 05-07-12 09:40

E ok.Nu am vrut sa scol vecinii cand vin seara acasa:)

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning