![]() |
Re: bmw e36 built not bought
Quote:
|
Multumesc pt aprecieri!Cu siguranta voi continua in forta:))
|
:peace: bafta cu masina in continuare, am si eu cateva intrebari in leg cu motoru. cat iti mananca in oras mers normal (te intreb pe tine ca tu ai asa cva pe pisica. si pt ca si eu vreau sa pun exact acest model de motor si sa stiu la ce sa ma astept) ce trebuie facut la clima sa mearga si obc ul daca pun de 6cyl o sa imi mearga? msi
|
Clima se face repede,nu e mult de munca,dar nu stiu exact care e procedura.Eu am inteles ca se schimba niste tevi si cam atat.OBC am vrut sa pun si eu,dar am inteles ca nu imi va merge consumul,range-ul si mi-a trecut repede.Consum in oras mers combinat(normal si cate un sprint cu schimbat in 6500) cu clima intre 15 si 18 la suta.Pe exterior consuma intre 7.5 si 10 in functie de cat porti la picior:)La consumul in oras conteaza foarte mult daca opresti motorul de multe ori.
|
Apropo pt clima iti va trebui compresor de 6 cilindrii si obc tot de 6 in cazul in care vrei sa iti pui.Frumoasa masinuta,m-am uitat acum.Cu ce ai vopsit acele de bord rosii?
|
:-? am inteles msi ca m-ai lamurit cu consumul:)) pt ca altii vbea de consum de 12l mers frumos ( bine inteles nu au asa cva pe masina dar vb si ei sa se afle in treaba) acele nu-s vopsite:P sun ceasuri de m3 originale:P
|
Sunt frumoase foc!Cum ai resusit sa le faci sa mearga pe 4 cilindrii?
|
Quote:
Treaa cu OBC-u e adevarat ce spui!Nu mai imi pun nici eu cu 18 butoane ca nu are rost.Am OBC mic. |
Masina asta isi merita TITLUL !!!
(built not bought) True Not Fake ! |
foarte interesant proiectul, spune-mi te rog daca la franele de 330i ai rezolvat pe spate cu frana de mana sau nu o folosesti in momentul de fata. as vrea sa fac si eu trecerea la frane de 330i dar nu prea as vrea sa renunt la frana de mana. bafta in continuare cu masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e cam gatuita evacuarea? chit ca ai renuntat la finala. Observ ca e diametru mai mare ce ai pus ,insa nu cred ca e suficient de mare sa acopere diametrul celor 2 originale
|
E ok.Nu am vrut sa scol vecinii cand vin seara acasa:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning