![]() |
Re: My little Clio 2 phase 1
Daca ii pui niste jante pe masura*cu buza mare si o suspensie e de nota 10
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
il stiu e un v6 cu bara de RS jante gotti si o suspnsie blana :d
|
Sa-l stapanesti sanatos! Arata foarte bine :-P sa ai grija de el si spor la treaba ;)
|
Quote:
p.s m-ai ai nevoie de vreo piesa !? le vand extrem de ieftin haha ! |
Chyry s-o stapanesti sanatos si sa numai exista evenimente si alte probleme,bafta la imatriculat.Eu sicner ce-as face la masina asta ar fi:
-o suspensie reglabila -jante ceva cu buza frumoase dar fara sa mai umbli la evazari.. -folie geamuri -faruri cu lupa si xenoane Simpla si de efect |
pacat de gandacelul ala... bafta pe mai departe si spor la banet, o sa cam ai nevoie pt "reno" :rolleyes2 si pt intretinere si pt "tunareala"
|
inmatriculare--> suspensie--> frane--> motor!! :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Astazi am fost in vizita la Rar am aflat cu fericire ca in definitiv este euro3 taxa de poluare fiind 170e e un pret ok fata de euro2.400e ... ma rog masina a capatat saptamanile astea numai porcarii si ceva km :D ... in scurt timp sper polish faruri+folie plafon vopsit alb jante si suspensie ... dar nu e batut in cuie ! oi vedea :D bafta tuturor
|
man , nu te speria de intretinere cum zice toata lumea ,
a mea nu a cerut nimic pana acum. si plus ca gasesti dezmembrari :peace: |
Sticker-ul de pe lunetă şi laterale, arată cāt de cāt ok dar ăla de pe bară, arată ridicol.
Sticlele la faruri, nu-s de sticlă? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ai un tutorial aici > http://www.forum-clio.com/index.php/topic,9011 < cu ce iti doresti. Principala problema este ca sunt sanse mari sa nu fie cablat... si sa te chinui mai mult sa montezi, decat merita investitia. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning