![]() |
Re: Serie motor stearsa
Quote:
Plus de asta la achizitia masinii trebuia mers la un service, dat scutul jos si verificate seriile. Daca vechiul motor era euro 3 si a fost montat euro 4, iti trebuie si dovada ca a fost montat intrun service autorizat. Idem si de la euro2 la euro 3 si de la noneuro la euro2. Cand este vorba de acelasi tip de motor care scoate aceleeasi noxe, nu e nevoie de dovada ca motorul a fost montat intrun service autorizat. |
inca nu am ajuns la rar. am un prieten care a trect de la 2.0 benzina la 1.9 diesel si il costa 1200lei si aia au spus ca nu conteaza ce motor pui doar sa nu depaseasca 40% din putere si sa se fi pus acel motor pe masina din fabrica.
partea nasoala e ca mi-a expirat itp-ul si aia cer si itp-ul valabil la transcrierea vehicului. |
Pai il faci la RAR cand treci pe acolo, si asa fac gazele la omologare motor.
|
Omu care mi-a dat masina a trecut in carte la Rar 'fara serie motor'!chiar nu stiu cum i-au trecut acolo aia chestia asta!!nu am nici o serie de motor in carte!!!!
|
Vezi pe blocu motor daca seria e stearsa daca da totul e in ordine ca nu se putea citi seria motorului si au trecut motor fara serie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning