![]() |
Re: O dilema...
desi el isi doreste m3..poate o sa ii fie greu sa il intretina si o sa aleaga in final G5 gti, datorita costurilor mai reduse de intretinere
astea sunt masinile care le-a ales el,nu eu sau altcineva |
nu va limitati doar la aceste modele nu am zis ca vreau neaparat m3 sau gti , zicetimi voi ce as putea lua pana in 30.000 si eu va zic ce imi place si ce nu imi place la aceea masina
|
octavia rs ,golf gt, megan rs sport , focus st, leon cupra. z4 :)
|
octavia rs , nu imi place imi da senzatia de masina de fam am mers cu una :) , golf gt nici atat , megane rs da intradevar e ceva de el , dar interiorul lasa de dorit... , focus st nu stiu ma mai gandesc , iar z4 nu imi place mai deloc ...
|
noul leon cupra , cam cat sunt taxele la el , full options duce pe undeva la 25.000 fara tva si taxe
|
BMW 330 XD , Alfa Romeo GT , Renault Clio V6 , Toyota Celica , Volkswagen EOS , BMW M5 (1999-2002) , Subaru Impreza WRX STI , Mitsubishi Lancer EVO IX , Audi A6 , Audi S3 , Audi A4 , Opel Vectra OPC , Opel Astra OPC , ...
Sunt foarte multe masini pe care le poti cumpara in banii astia , depinde doar ce gen de masini iti plac. Scrie niste conditii care sa fie indeplinite si asa poate gasim mai usor .. ;) Nu uita ca iti vor trebui bani si pentru intretinerea masinii. |
Quote:
|
Pai noh, intra pe mobile.de sa vezi preturile. Doar ca ti-am spus, trebuie sa ai si cu ce sa le intretii apoi ..
|
da , normal stiu si eu cum e cu intretinerea ...
|
Repet !!! cat sunt taxele la Seat Leon Cupra
|
Quote:
Trebuie sa platesti TVA, taxa de prima inmatriculare si acciza la motor. Sper sa nu fi uitat ceva. TVA-ul e de 19%, restul le poti cauta pe google ce valoare au. |
Daca gasitzi pe undeva un tabel sau vre-o metoda cu care se calculeaza toate acizele si taxele astea sa postatzi site-ul va rog ca sunt interesat si eu.
|
La un mondeo ST te-ai gandit?
|
Mondeo ST,nu prea e comparabil dpdv al performantei nici cu M3 nici cu Focus ST...si arata destul de mult a masina de familie,ceea ce cumparatorul a spus clar ca nu vrea. Calculatorul de Taxe il putea gasi oricine,era >AICI< si astepta sa fie deschis:lol: . Mai sunt cateva locuri unde gasiti costurile pentru import/inmatriculare de automobile s-h ....
Quote:
Numai bine, |
Da lascarica , ai dreptate mondeo st nu este chiar ceea ce caut eu poate daca aveam de la 35 de ani in sus , nu iti bate capu cu toti... stii u era proverbul ala : Cu prostul care nu are scoala duci o lupta si ai scapat , dar cu cel care are scoala duci o lupta colosala... Iti multumesc pentru acel tabel chiar nu l-am gasit... Acum imi face cu ochiul wrx , dar nu prea stiu pe la ce preturi se invart ... asa ca e acceptabil si un leon cupra r desi imi pare rau ca la ultimul model numai au integrala
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning