Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Original sau piratat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/32463-original-piratat.html)

Sl1V3R 05-02-07 10:26

Re: Original sau piratat

Eu sunt de parere ca softul/muzica originale nu se compara cu softul/muzica pirat.In tari unde traiul este mai bun se cumpara orginale insa la noi cum nu prea are lumea banii prefera sa-l ia de pe net.
Din pacate asta e un motiv pt care producatorii/distribuitorii de jocuri/softuri au evitat sa investeasca in tara noastra[acum sunt Ubisoft, EA Mobile, Gameloft].
In concluzie sunt cu originalele dar nu imi permit deci...
P.S.: Winamp-ul parca e gratis[e si versiune care trebuie sa platesti dar cui ii trebuie]

OltcitPower 05-02-07 10:27

iar maine...va treziti cu un control.
sa vezi atunci amenzi.

wlady 05-02-07 10:30

Ce control ? Nimeni nu te amendeaza daca ai softuri pirat doar daca le vinzi :wink:

nytrous_oxide05 05-02-07 10:33

eu unul le prefer pe cele pirat tot din motive financiare... pt ca trebuie sa va ganditi ca n-o sa mai fie la fel de usor sa aveti 5-10gb de muzica si cate 3-4 jocuri aparute acum o saptamana instalate...o sa trebuiasca sa jucam un singur joc 3 luni sa nu stiu cat, si pe langa asta o sa trebuiasca si sa asteptam o gramada pana ajung anumite jocuri in tzara... nfs-urile sau FIFA cred ca mereu le-am avut cu aproape 1 luna inainte sa apara in magazine...

George_P. 05-02-07 22:20

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 730768)
problema e....ITI PERMITI??

eu unul nu imi permit..... asa k ma descurc cum pot...

Aceeasi chestie zic si eu...

MKE 05-02-07 23:04

aici cred ca e problema de mentalitate...
daca se poate piratat adik acelas produs , apox aceeasi calitate la un pretz mult mai bun dc sa iau original...

chiar si daca as fi miliardar nu cred ca as cumpara totul original..;)

MARI_NSL 05-02-07 23:06

pai dac ai ocazia sa iti iei de pe odc... ce rost mai are sa dai bani pe original....:))

SHOGUN-A8 05-02-07 23:56

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 732059)
Wow ! Nu sunt usa de biserica ! Am si eu softuri piratate dar ca sa intelegeti unpic ce e sub 3 milioane si ii merita banii il iau ce nu nu ! Nu dau 2 milioane pe Winamp :D ... am multe softuri pirat ! Dar nu e vorba numa de softuri ci si de muzica si film ! Foarte adevarat ca sunt putini bani castigati si preturi ca in afara unde se castiga dublu ... asta e ! Dar eu zic ca totusi sa mai dau si eu un ban si ascult un CD original ! Te simti mai bine . La softuri nu comentez ... am pirat cam 90% :D ... la jocuri la fel dar muzica am 60 % original ! Deci sunt unpic impartial in acest topic desi eu l-am deschis ! Am votat original desi am 60% pirat ! Asta e ... ce merita banii iau ce nu nu ! Nu sunt absurd sa dau 30 milioane pe photoshop ...

Cata muzica ai?
8 melodii? :lol:

wlady 06-02-07 06:52

Ca sa-ti faci o imagine am in jur de 25 - 30 de cduri de muzica ( originale, hip-hop ). Si am in jur de 7 gb de mp3uri :lol:. Cam asta e, si netul meu ma mai obliga sa cumpar CDuri, deh ... imi pun eu C-Zone ... :lol:

leonard 06-02-07 13:59

nu vad rostul cumpararii cd-urilor originale...ma refer la muzica...cand pot sa iau de pe net melodia in 10 secunde...1 la mana..costa prea mult ..2 la mana ...pe un album de ex ...nu ai mel pe care le vrei u...shi daca am lua numai cd oroginale...creca nu ne-ar ajunge 2 3 dulapuri unde sa le punem:)....shi acuma va intreb io pe voi...nu e mai bn sa stai in fatza calculatorului sa dai un search pe odc shi in 10 secunde sa ai melodia dorita??
ps:se merita sa iei un cd original atunci cand paricipi la concursuri ....de sound quality ssau mai shtiu io ce..

Nubyan 06-02-07 22:17

Piratat :D E cel mai "ieftin" si mai la indemana

c i k y 06-02-07 23:38

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 733437)
Aceeasi chestie zic si eu...

Tot piratate folosesc si eu
Acum 4-5 ani nu prea aveai de unde sa faci rost de muzica/jocuri piratate ca nu prea avea lumea calculator si internet...atunci imi mai cumparam si eu cd-uri cu muzica originale

Mendex 08-02-07 15:55

Piratat. conditiile de trai din romania nu permit achizitionarea de produse originale. de multe ori nici nu merita in cazul persoanelor fizice. la persoanele juridice situatia fiind alta datorita controalelor si a amenzilor mari.

Mustang 08-02-07 17:08

native instruments - traktor DJ
si virtual dj

originale ;)

restul va dati voi seama ;)

Psycho 08-02-07 20:41

piratat .. nici nu se pune problema ... cel putin la ce e acasa ... totu e piratat ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning