![]() |
Re: Golf GTI vs. Civic Type-R vs. Leon CupraR
e incorecta comparatia dintre masini! oricum aleg type r pt acceleratii mai bune decat celelalte, fiabilitate si tinuta de drum!
|
Quote:
|
Quote:
Tu crezi ca doar din benzina aia au scos 400 de cai ?? |
George P. , nu am spus ca motorul dezvolta 400 de cp numai datorita combustibilului de cf octanica 100, motorul este de 2.0 l FSI turbo , care a suferit modificari serioase . Uite aici un link :https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/26400-volkswagen-gti.html
|
@George P.,tu ai poza cu un "cur" de GTI,ce-ai alege? :)
@akimoto,alegi GTI???Stiu k ai S2000 acum dar totusi...cum ramane cu "schijele" de CTR?L-ai uitat? :) |
Quote:
N-ai vazut ca eu n-am zis nimic de niciuna...raman obiectiv si nici n-am votat ;) |
Pai pana la urma ce comparam aici? daca e vorba de varful de gama de la vw,honda si seat din aceasta categorie, eu cred ca in comparatie ar trebui introdus r32 si nu gti.cu toate ca, cam sare categoria avand un v6 de 3.2 si 4motion.eu de exemplu oscilez acum intre noul cupra si r32 nu gti.
|
Quote:
|
Le da Type R clasa la toate ...in special la GTI.
|
Nu e chiar o diferenta enorma intre cele trei...totusi...
|
cred ca mai bine il inchidem pe asta, ca vad ac deja voteaza lumea din carti, si facem un topic de razboi adevarat... GTI, new Leon FR, Type R, A3 2.0TFSI, Astra 2.0 200 cp, Megane RS, deci cam toata clasa compacta la puterea asta.
|
si Focus ST bogdane ai uitat de el:)
|
ST e deja de 2.5...alta putere...alt cuplu...
Ca Megane n-ar prea avea ce cauta dar din cate am vazut da toti caii cand faci tzurturi la........ |
type r...calitate japoneza...pe gustul meu... :D
|
aiurea topic, dar sincer, Seat-ul le da clasa la amandoua la aspect. Nici motorul nu e de uitat.
Bineinteles, votul meu e evident din simplul fapt ca am Leon. Nici pe aproape cupra-R da numai buna pt mine! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning