![]() |
am permis din 18.10.2001 si am doar 2 amenzi pt viteza(ca la restul am scapat cu spaga,ultima oara acum vreo luna si am dat 500.000 spaga ca eram la 130),amadoua pt viteze de peste 140,si am avut carnetul suspendat o data o luna,dar degeaba!am in jur de 70.000 de mii km,facuti in bucuresti,oradea,constanta,sibiu,brasov,baia mare,si drumuri bucuresti oradea cam 4 pe an(dus-intors),bucuresti-constanta nici nu mai stiu de care ori si de cate ori am avut masina,m-am plimbat pana am ramas fara benzina,chiar mi s-a intamplat de cateva ori!
|
Catalin, vezi k am scris in primul post cati km am :wink:
:arrow: Vad ca avem ceva km...e biinee |
bravo cosmina :P 15.000 este destul de bine dar o sa fie sigur mai multi daca tear lasa bogdan sa conduci mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mie mi-e si rusine sa zic cati km am facut :( de un an si ceva am facut aproximativ 4000 dar am inceput sa conduc mai mult din vara. :) dar las ca recuperez eu! :) la anul pe vremea asta sper sa am vreo 24.000 :) numai sa am bani de benzina :D
|
lol totul are un inceput :lol: :lol: :lol:
|
Cata, ai dreptate... :lol: :lol: insa sa stii ca e foarte dragut si rabdator de fiecare data cand vreau sa ma duc la piata cu golfu' :lol:
Cati ar da neconditionat masina lor de suflet prietenei lor??? :oops: |
Daca-i fi vreun \"Titi Aur\" precum a mea \"sotie\", n-ai vede masina mea, nici daca ar fi ultima ta zi de viata :)
PS: cand i-am dat masina, se urcase cu ea pe gardurile vecinilor. |
LoooooooL NoRoCoSuLe! Cosmina&Bogdan
|
he :P he :P he :P
|
Quote:
poate vroia sa faca parcare verticala! :wink: :wink: :wink: |
Mda... sa-mi puna masina-n cur :)
|
DUUUH ! E normal sa-ti placa mai mult Golful decat o Dacie..ai mult mai multe avantaje.. dar o Dacie e foarte buna la inceput ! Pe Dacie invetzi sa conduci defapt. .parerea mea.. :twisted:
|
fireburn si pe golf poti sa invetii sa conduci poate chiar mai bine ca pe dacie :lol: :lol: :lol:
|
Mai multa lume mi-a zis sa invat sa conduc p Dacie. Prima masina care am condus-o a fost o dacie. dar dupaia am trecup pe VW Passat si cred ca e mai bine sa inveti pe asa ceva.
|
Mai multa lume mi-a zis sa invat sa conduc p Dacie. Prima masina care am condus-o a fost o dacie. dar dupaia am trecup pe VW Passat si cred ca e mai bine sa inveti pe asa ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning