![]() |
2 Attachment(s)
de-acolo am si luat dimenisunile pt cutia de kicker...da doar alea is...si i pentru o cutie ported din cat am vazut...cred ca pana la urma o sa incerc sealed si daca nu imi convine i fac o gaura si il fac ported :D
Quote:
|
Re: subwoofer Kicker Solo-baric L5 12 inch (30 cm)
imagineaza-ti ca fratioru lui mai mic S10L5 ocupa mai mult de 60% din portbagajul de astra g hatchback. Incinta e bassreflex ... compact parca ... adica aia medie.
|
no bine...da atunci astia de la kicker dc au facut cutia asta asa mica pentru unu de 12' ?..asta vreau sa stiu :rolleyes2
Quote:
|
taticu' cauta mai bine si o sa gasesti un manual cu TOATE incintele ..sunt cam 5 in total + variantele pe care le faci tu in litrajul recomandat..;) si..iti mai repet la kicker nu merge sa faci tu o incinta asa cum vrei si apoi sa dai o gaura sa il faci ported....ori faci o incinta EXACT cum scriu ei.....ori iti iei un jbl il pui in tub d carton si gata.. :)
|
pe site-u lor n-am gasit decat modelu asta de cutie pt subwoofer...si faza cu gaura era o gluma:D ...da tot nu m-am lamurit daca i buna sau nu cutia care am atasat-o cu dimenisunile alea mici...asta vroiam sa stiu :D
Quote:
|
http://www.kicker.com/06/tech-suppor...ManualV2_0.pdf ...off .....ideea este asa...cutia asta este buna numai daca o cumperi de la ei pt ca nu stii cum sa o acordezi...nu ai ce face cu dimensiunile exterioare daca nu stii lungimea bass reflexului...
|
cum adica lungimea bass reflexului???...o data ce stiu dimensiunile exterioare ale incintei ..ce imi mai trebuie?
Quote:
|
vruia sa zica de adancimea portului de bass reflex... si daca ar fii in compresie...ar tb sa stii grosimea materialului ;) nui asa de floare la ureche...
|
exact...incinta din poza ta este una bass reflex...adica cuprinde rezonatorul Helmholz sa fiu mai tehnic ..adica "tzeava aia pe unde sufla basu" :):) ..aia face totul la incintele bass reflex..daca nu are lungimea si diametrul corect (din acesti parametrii se stabileste frecventa de acordaj ) nu functioneaza cum trebuie si nu suna corect...sau ca sa fie mai roz situatia....poti strica mecanic difuzorul ...deci...atentie..kickerele patrate sunt mai delicate :) la capitolul incinte..ba chiar iti recomand si eu..si departamentul tehnic de la kicker :))):)...sa cumperi statie cu filtru infrasonic si sa l setezi pe la 25-30hz daca iti faci ininta bass reflex..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning