![]() |
Re: Tico BH-81-SLY
Noi enam gandit sa facem ca totu sa se deschida diferit...usi fata lambo spate butelfry ...prtbagaj(inca ne gandim) capota in 2 de la jumate ......decamdata ramnem decat la usi ..spatele e facut ...urmeaza fata ....zilele astea e gata si fata.....dar pt capota si portbagaj inca nu sunt bani ....
|
8 Attachment(s)
am mai pus cateva poze cam cu ce am mai facut la el am incercat sa pun si un fimlmuletz ca sa vedeti ce zgomot scoate ..dar vad ca nu am reusit sa il bag .......
|
se vede si o butelie de nos pe acolo :lol: marfa
|
am zis si repet, s-au bagat multi bani in masina, dar pe langa lucrurile frumoase pe care le prezinta (spoilerul spate, tobele, aranjamentul subwooferelor etc.) nu poti sa nu dai cu ochii de elemente de kitsch...spoilerul fata e o inspiratie nereusita dupa rieger (bora/golf), butelia aia de nos e de fapt un extinctor...animalutele de asemenea mi se par aiurea intr-o masina, si nu in ultimul rand faptul ca masina are in fiecare an alt motiv zoo (the furious lion, the polar car...) -> asta denota personalitatea fluctuanta a proprietarului (nu ca ar avea relevanta in vreun fel...ideea e ca masina ar fi mai apreciata fara animale in&out)
in afara de asta, respect pentru ca faptul ca investeste intr-o cutie de chibrituri si ... multa bafta cu proiectele, baieti! aveti mult de munca la ajustari si reglari ;) Most_Wanted, cat va costa lambo doors pe fata si cum le-ati facut pe cele pe spate? (pm daca se poate) |
Am vazut masina live in vara lui 2006, in Oradea. Singurl lucru care mi-a placut (si inca imi place) de pe masina a fost volanul!
|
Quote:
de ce esti rau ... ca are si multe lucruri frumoase ! evacuarea , subwooferu ... si cam atat :| Volanu a fost decupat sau asa l-a cumparat ? Butoanele alea 2 mici rosii fac ceva ? |
Quote:
|
Si eu m-am intalnit cu proprietarul sau cu fostul proprietar si l-am felicitat in multe randuri pt ca e CEVA NOU ! nu am mai vazut si ne-a demonstrat ca se poate , dar acum dupa o experienta acumulata , pot spune ca analizand la rece sunt multe lucruri ne-la-locul lor !
Bafta baieti cu masina sa o faceti asa cum doriti ... chiar daca o sa mai critic putin acolo unde nu-mi place , macar sunt sincer si va spun fara pic de rautate sau stiu eu ! Totusi imi plac spoilarele ca sunt finisate destul de bine ;) ! Dupa mine as dori sa fie sute de tico tunate in romania ! |
Quote:
din cate stiu eu tipu asta de bara e facut cu 2 luni de zile inainte de a aprea pt golf si bora......eu iti spun ca am vazut asta vara in constanta stilul asta pe un audi a 4 portocaliu poate ca i stii ....dar asta nu cred ca inseamna kitch (intrun fel e ca e copiat...dar repet stiuca e facut inainte de a aparea la rieger acum ca o fii asa nush eu asa am auzit ) ...insa la noi cuvantu kitch parerea mea e ca a deviat putin ...kitch pt mine inseamna daciile alea pline de porcarii si dungi ......mai cum am mai ziso e un tuning de show ...plin ...... usile sunt facute simplu ....2 balamale ......un amortizor de 600N......sistemu de inchidere este mutat jos .....nar fi prea greu .... acum vrea sa schimbe si jantele ..d.ar ..nu sunt bani ..... Volanu este decupat.... |
Misto masina dar la capitolul motorizare cum sta?E ceva mai vioi decat un Ticozaur normal sau e stock???
|
Quote:
|
Quote:
n-am zis ca masina e facuta toata kitsch, dar daca tot a investit, e pacat sa imbine uratul cu frumosul...si la unele aspecte, orice ai zice, nu mai tine de gusturi per total, am zis ce nu-mi place, in schimb apreciez ce e frumos...si va sustin, ca doar si eu am tico :D |
Sa zicem ca nu is innebunit dupa mashina insa am tot respectu l pt voi care baga-tzi bani in ea si va chinuitzi sa facetzi ceva special , pt k trebe sa recunoastem ca e ceva special chiar daca sunt unele defecte(in functie de gusturi).Succes in continuare
|
frumusica dar necesita o groaza de finisaje
|
9 Attachment(s)
LAMBO DORS ...primul tico cu lambo ......frumos nuh ...mai avem putin de lucru la el .....acum asteptam sa ne vina niste telescoape pt el ....
ce bine ii sta nuh? am avut cateva probelmute cu el dar am cam ajuns la final ..... cinea intreba de motor '...nu as putea zice ca e chiar cumintel........evacuarea schibata total dubla BORLA..... sa lasam pozele sa vorbeasca :D :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning