Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Cip Fuz Dizain/TOMOROW DESIGN STILE (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/32343-cip-fuz-dizain-tomorow-design-stile.html)

_Blade_ 22-02-07 14:40

Re: Cateva schite de-ale mele...

Mersi de comment...Si ca ai postat tu schitza originala a lui Foose....Eu nu am mai atasat-o ca am uitat...Insa am explicat ca nu e creatia mea,doar o reproducere...10x again!

_Corrado_Boy_ 22-02-07 14:58

Sal omule,sunt foarte tari desenele tale!Am vazut pe aici mai multe desene facute de baieti esti printre cei mai tari! in ce format lucrezi si ce creioane folosesti? te limitezi numa la desen sau faci si aerograf? as vrea sa fac ceva pe masina.astept un raspuns pe pm. PEACE.

_Blade_ 24-02-07 16:21

Salut omu...Mersi de comm...despre airbrush vb pe pm...;P

_Blade_ 25-02-07 21:20

5 Attachment(s)
Aici sunt ultimele skitze...scanate !Sper sa placa!

Ace Axel 25-02-07 23:55

incearca sa lucrezi mai ingrijit... cu o hasura ami ordonata! bafta ;)

_Blade_ 26-02-07 10:59

Salut,man...O sa tin cont de parerea ta,insa e dificil cand imi dau frau liber mainii si imaginatiei sa ma controlez...:D take care!

AK-ZER 02-04-07 11:45

foarte tari desenele.. ar fi bine sa incepi sa le faci si din cap.. nu doar dupa poze.. talent ai.. dar dk ai face shi unele "originale" .. ti-ai pune mai bine in valoare talentul..
Numai bine shi bafta la desenat!

_Blade_ 03-04-07 23:54

3 Attachment(s)
Prospaturi...Cu astea m-am inscris si eu la concurs...Nici nu am aparut pe lista inscrisilor...Asta este...

LKS 03-04-07 23:56

in primul rand ...erau semnate ... asta era 1 motiv sa te descalifice din start

giubau_v8 03-04-07 23:56

super desenele...vreau si eu sa invat sa colorez asa :(

import_skillzzz 04-04-07 13:36

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 832219)
super desenele...vreau si eu sa invat sa colorez asa :(

pey - tutorialuri despre plasarea umbrelor pe masini sunt destule pe net - dupa tot ce trebuie sa faci e sa iei creionaqshul in mana si sa colorezi (ceva foarte greu - mie personal nu-mi iese :x )

_BLADE_ - toate lucrarile semnate => descalificate

_BLADE_ - ai un stil bun de desenat

_BLADE_ - mishto desene

_BLADE_ - la mai multe

_BLADE_ - mai e un concurs si la anul ;)

ad1 07-04-07 21:48

copiezi schitzele designerilor.e bine.se pot invatza multe si asa
spune'mi!ai o tehnica speciala?le printezi si dupa aia desenezi peste ele sau pui foaia pe monitor? nu sunt rautacios,doar intreb ce tehnica ai,sa mai invetze si ceilalti

_Blade_ 10-04-07 10:46

Sunt facute din mana,nu sunt copiate...Tehnica mea e asta...Impart desenul original in 4 parti egale si foaia mea la fel...si pe urma,in functie de repere,fac schitza...E destul de simplu...Asa faceam cand pictam peisaje, portrete si alte chestii...De atunci folosesc tehnica asta...

ad1 10-04-07 12:55

te mai las sa te gandesti un pic pentru o alta explicatie mai inteligenta sau pun direct psd-urile pt comparatie?

pana la urma cu ce scop copiezi alte desene?
si de unde pana unde blade design?incearca blade xerox

_Blade_ 10-04-07 22:12

Din partea mea,poti sa postezi ce vrei tu...Nu cred ca am afirmat undeva ca sunt creatiile mele...

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning