![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
sal man, felicitari pentru achizitie, bine ca ai ramas in familia vw... pentru turometru iti poti lua ceasul cu totul de la dezmembrari, am pe cineva care a avut un mk3 vr6 la dezmembrat si cred ca mai are piese din el... ne auzim pe mess
|
sa o stapanesti sanatos...dragutza masina...bafta la tunat...dar...mai bine luai scirocco ;) tu stii mai bine:-)
|
Quote:
Asteptam niste jante capabile pe ea :lol: |
salut , vezi ca bord si orice vrei de mk3 iti poate da sorin golf 3 cabrio ;) are de toate , doar a dezmembrat cel putin 3 mk3-uri .
Masina are potential si poate iesi ceva frumos din ea :) Bafta in continuare. |
Quote:
astept sa rezolv cu actele (identificare, omologare culoare, omologare amvelope) si sa o trec p numele meu. #pheerya - si mie imi pare rau k nu am putut sa-l iau, mai ales acum, am o gramada d munk. #razak - si eu sper sa iasa ceva frumos:D. |
Blondule,k s nu te mai iei de mine,uite un post si de la mine.
felicitari pt masina si ai grija de ea. pot sa zic k pt anii ei merge f. bine,avand in vedere k e din `93. bafta la modificari si dc vrei sa te ajut cu ceva,ma risc sa te ajut! vrem si noi poze cu mp3 sony,ce model e,cum arata! :lol: App,felicitari si pt masina lu Oase,frumoasa si a lui! |
dragutza masina. bafta in continuare
|
4 Attachment(s)
nishte poze, facute azi in parkrea unui mc din buc
|
Am o bancheta spate fractionabila, cu cotiera dar tapiseria e un pic diferita
Transmite-i salutari lui ursulica |
Quote:
i-am curatzat toate "scrisurile" d p ea zilele aste, park arata mai bne:D |
man bine te`ai gandit in legatura cu capota asa neagra ... eu zic ca da f.bine :D
bafta in continuare :D |
ms zib3r si mie imi place cum ii sta.
azi am fost la rar, omologare gpl, omologare culoare, identificare dar totusi...am fost respins.....motivul:roti mai mici decat in talon, tre sa revin cu nishte 195/50 r 15 se pot omologa. |
trebuia sa achiti o taxa shi le trecea shi pe astea in talon circa 300 de mii
stiu io. brgds edi |
1 Attachment(s)
claudiu: uite o idee plictisita!
Sa o stapanesti sanatos si... spor la treaba ! |
Quote:
#ms gabi pt poza;) dar...m-au respins ei pt roti mici, dar nu cred k vor chiar asa mari:D marfa farurile, mask, capota un pik mai p faruri;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning