![]() |
Re: Tricourile Sepci NSL in 2007
Eu ma gandeam fix invers fata de LMX. Sa fie scris mai mic pe fata tricoului, in partea stanga, NoSpeedLimit, si pe spate emblema.
|
2 Attachment(s)
am facut eu ceva... sa avem o idee , de unde sa plecam...;)
|
asa sunt si cele vechi ,eu nu am avut probleme cu cele imprimate dar parca vin mai bine decat pe negru ;)
|
-Pe fata in stanga ma gandeam doar sigla micutza ......pe spate ....sunt putin confuz.....cu siguranta totul pe broderie nu colant...
-Spatele ma gandeam scris nsl cu ceva caractere mai f*u*t*uriste......si eventual numarul masini....sau porecla , nume...bla bla |
da si asa sau si pa spate emblema si in fata scrisul si pa maneca stg numele sau nr masini si zic sa mergem pa broderie
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dupa spusele lui florica!
font nu prea am stiut ce sa aleg :???: |
Asa e cel mai bine parerea mea cum a facut shantzu'! :D
|
Ultima varianta prezentata zic si eu ca e cea mai buna. Emblema mica pe fata si pe spate scris. La noi la Salvamont, toate hainele sunt personalizate cu sigla mica in fata si pe spate scris mare Salvamont. La politie tot cam asa :))
|
Quote:
dap.. e bine... asa..capata contur.. vrea si craiova :D |
Arata super ultima varianta facuta ;)
Acum asteptam niste preturi. |
si daca optional se vrea pe spate o mare emblema a clubului se va putea?k io as vrea pe spate o mare emblema si sub ea numarul masinii, iar pe fata sigla mica.
|
Ok eu zic ca in mare cam asta ar fi formatul vad ca e agreat de toata lumea ! Sa faca cineva sau sa se intereseze in mare cam ce pret ar avea?!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning