![]() |
Re: Trebuie RAR sau ITP?
nu e asa de simplu... ai auzit de fals in declaratii???...
|
fals? nu-mi gasesc masina...a fost FURATA....pe mine cine ma despagubeste..k un pu.la a re-vandut masina...si eu am ramas cu datorii pe cap?:x :x :evil:
|
faza asta se intampla de multi ani..acte de mana..etc...acum cu posibila lege..va fi LITERA de LEGE..nescrisa aceasta varianta :lol:
dk exista si alta varianta...de recuperare a "pagubelor"..ar fi bine..dar stie cineva? yknot..?!? eu doar la retinerea CIV-ului ma pot gandi(la ITP odata la 2 ani...se platesc datoriile DK exista)...dar cine are pile..scoate cumva si un duplicat..:???: :sad: |
cea mai buna metoda este de a nu imnana civ-ul decat dupa vanzarea propriu-zisa, iar duplicat nu poate scoate nimeni altcineva decat proprietarul sau imputernicitul...
|
pai dk se va introduce taxa de inmatriculare si pt masinile din tara....atunci clar nimeni nu va mai vinde masina cu acte oficiale....de aia zic..retinerea CIV-ului ar fi o varianta, se pare k singura viabila, si odata la 2 ani...reglarea conturilor cu noul proprietar knd doreste sa isi faca ITP-ul :lol:
|
Pai nu ai zis ca faci act de mana?
Daca o declari furata esti pur raspunzator de faptele tale,cel mai bine adaugi o clauza in actu' de mana cum ca daca cumparatorul nu plateste ii iei masina si gata.Asta e perfect recunoscuta in instanta si deci 1-0 pt.tine. Nu e mai bine asa? |
sau asa :D:D
sau..nu faci acte..ci doar schimb de copii de buletine si nr de tel :D:D, k sa poti sa o declari furata in cazul in care noul owner devine porc :oops: fara copite :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning