![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Caravan
Daca tot ma bateti la cap cu carligu' poate il dau jos :lol: desi e bine sa fie acolo pt unii indivizi din spatele meu care nu sunt atenti :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat pe aici de ceva vreme :-P. Ceva poze mai noi.
Suspensia fata a avut nevoie de o mica revizie pentru ca celelalte inele de reglaj au intepenit. De cand am facut pozele astea am dat carligul jos si am pus o toba de inox cu 2 iesiri. |
Triplele facute full red cred ca ar da mult mai bine:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut! poti sa pui niste poze cu toba montata? Si sa imi spui de unde ai achizitionat-o si cam cat tea costat? Multumesc! Vreau sa imi iau si eu una tot pentru caravan
|
Foarte foarte bine arata masina,felicitari!
Si eu sunt tot pentru stopuri full red:> Si interiorul la far,daca il faci negru,fa'i si parte de jos a oglinzii,aia cu striatii.da mult mai bine decat cum sunt majoritatea.poti sa intri la mine sa vezi cum am facut. hai cu pozele cu toba montata... spor la treaba in continuare! |
Foarte frumoasa si ingrijita masina:D Sa o stapanesti sanatos arata bestial cu jantele acelea:lol::lol:
|
Toba de aici am luat-o: http://www.tuningcox.ro/index.php?ro...product_id=177
Maine revin cu niste poze cu toba montata dar cu masina in winter mode :D iar e sus cocotata in copac :lol: |
astept poza sa vad cum da pe masina:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Scuzati si voi calitatea pozelor si mizeria de pe masina dar nu am mai apucat sa o spal inainte sa ii fac poza.:-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning