![]() |
Re: bmw e36 :P bg...
Quote:
|
mersi pentru raspuns, am dat jos motoarele dupa ambele masini , am inlocuit la cel de la is , axele cu came , tacheti si kitul de la distributie, bujii ngk noi (asa a zis baiatu de la piese ca a iesit masina din fabrica), am vopsit cate ceva pe la el , curatat clapetele , filtru de aer nou , ulei castrol 10 w 40 , filtru nou maine astept sa il pun sus . o sa revin cu poze !
|
9 Attachment(s)
poze...
|
imi poate zice cineva cum sta treaba cu imobilizatorul, motorul avea doar o mufa restul nu duce nimic inauntru, mufa intra in spatele bateriei in calculator.
|
revenim la proiect, am luat difuzor spate de m , spoiler fata inele chrom pt bord, maine revin cu poze ;) de dimineata are programare la service . 2000 de km masina a mers impecabil cu noul motor .
|
6 Attachment(s)
:) intre timp...
|
e bn ca ai scapat de acele stopuri.farurile le-ai vopsit la interior sau ai cumparat altele?era bn daca la bara fata de M faceai grila de radiator neagra si buza la fel.
|
grila acum e neagra, farurile sunt stock , fara sticla cu striati care vine peste fiecare lupa, :) as dorii si eu sfaturi pentru o suspensie
|
cine imi poate zice o parere despre suspensia de la ta-technix reglabila? multumesc
|
Frumoasa masina, imi plac modificarile aduse.... bafta in continuare cu planurile de viitor!
|
mersi, bafta si tie cu masina, asteptam motor 2.8 , 1.8 sa dus azi, ramane de vazut ce s-a intamplat.
|
Re: E36 - :P bg...
1 Attachment(s)
2013 - :) urmeaza numere rosii !!! care imi poate da ceva detalii despre inmatriculat !?1
|
3 Attachment(s)
ceva mai nou :) plus 2 in stare in care am cumparat masina ! Scuze pentru calitatea pozelor .
|
Quote:
|
:) stiu asta , dar ce culoare!?! Oricum nu cred ca or sa ramana jantele astea mult timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning