Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   am fost la computest si...... (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/32131-computest.html)

lascarica 07-02-07 17:58

Re: am fost la computest si......

De cate ori ai investigat tu ceva legat de activitatea opc?...de cate ori ai stat de vb cu cerbulescu?...mananci o paine de acolo sau de la vreo unitate din partea inferioara a MI ,incat iei apararea absolut aiurea? poate eu am avut probleme sau altii au avut si eu am incercat sa le rezolv...n-ai tu treaba cu ce fac,am facut eu sau se intampla prin tara,dar macar pastreaza-ti concluziile cu cei multi care renuntza din cauza celor ca mine.Mai bine vezi ca sunt multi care traiesc cu ochelari de cal din cauza celor ingnoranti....cum pari a fi si tu.
Ce interes as avea eu "sa ramana cat mai multi" cu probleme nerezolvate?...aberezi teribil si ma confunzi,bag de seama. Din varsta pe care o vezi acolo la mine,o perioada egala cu viata ta de pana acum,am trait si m-am descurcat absolut singur.Daca si despre tine se poate spune acelasi lucru,inseamna ca stii ceva despre ceea ce ne-nconjoara si putem continua discutia...Daca NU,e mai bine sa te opresti aici,nefiind in pozitia adecvata.
PS: pana una-alta ,in afara experientei de viata si a ceea ce am facut fiecare si cum am facut,intre mine si tine mai sunt si alte diferentze care fac greu realizabil un dialog,mai ales cand ai si pretentii de om ce dezbate probleme cu OPC si ANPC ...-"...OPC pentru ca cred ca ar rezolva ..."...mai pune mana pe o carte daca scoala ai facut-o ca-n romania:(
Numai bine,

Zeneca 08-02-07 15:24

Dupa cum am spus, n-am de gand sa polemizez.
Sa fi tu sanatos cu experientza ta de viatza si eu cu a mea.
Nu era oricum vorba de probleme existentiale aici.
Pur si simplu am dat o sugestie, zic eu utila. Daca tu consideri ca ar fi o crima ca omul sa mearga sa-si ceara drepturile, indiferent de super-coruptia de care te impiedici tu la fiecare coltz....e treaba ta. Si, in fond, e hotararea lui ce va face. Nu mi-am propus sa-l conving sa mearga in audienta la Cerbulescu sau la Zlotea (cu care am avut cateva discutii, nu probleme). M-a deranjat, in schimb, ca tu ai incercat sa-l convingi sa nu mearga. Tu stii daca iti permiti sa-i spui omului ce sa faca.
Altfel, numai de bine si cat mai putine probleme care sa necesite atentia deosebita a organelor abilitate!

god 14-08-12 14:08

Ridic din "morti" acest topic pentru ca nu prea am mai gasit informatii recente despre computest si as avea nevoie de ceea ce ofera/ofereau adica un test cat mai complet la mecanica, tinichigerie, etc

Asadar intrebarile mele sunt: ce pret au acum pentru un astfel de test? a mai apelat cineva la serviciile lor in ultima perioada?

Vreau sa cumpar o masina insa inainte de a face actele si a ma usura de bani vreau sa stiu ca este si ok, nelovita si fara alte probleme ascunse.

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning