![]() |
mai exista inca o varianta putin mai tare...
P-55T MO.9.10 Getriebe Tiptronic 1200 Nm Für: 955 Cayenne Turbo · Kupplungslamellen mit Carbon verstärkt · Maximale Leistung 750 PS / 1200 Nm |
Profetul Maryo a grait!!! Asteptam poze cu trimisul lui Gemballa, Porsche Cayenne!!! 8)
|
LEGAL RACING
Va suparati daca tind sa cred ce credea si Catalin? Cineva azi imi spunea de o masina similara spunandu-mi ca e doar look si ca a cerut ridicarea capotei unde nu erau prea multe schimbate, per total, chip, evacuare. Ce fel de cutie are Porscheul de care vorbiti? |
Cutie hidramata-dar nu stiu ce tip!
Sebastian-cand vine omul-te sun si te chem sa vezi masina- e mai bine asa decat sa facem afirmatii gratuite! L-am sunat pe Florica,care a incercat sa-l sune pe Andrei dar era 3 dimineata si nu a raspuns! O sa te chem - promit! |
Re:
Quote:
Nu contest dar spun ca nu sunt convins insa ar fi o mare bucurie sa fie real. Nu va ganditi cu toti 700cp Subaru il bate. Andrei e in Austria vine cam in 7 zile asa ca mai asteptati. Cine are si cine merge cu masina Porsche? |
Asta le discutam private!
Andrei il cunoaste! Andy il cheama pe baiat! |
chiar daca nu suntenm de acord tot timpul de data suntem .....chiar daca are masina 700 cp ...tot nu are niciodata sana sal bata pe subaru desigur sanse poate sunt dar nu prea cred...
|
conteaza sa fie o cursa mik akolo.... la legale bineinteles :roll: :roll:
Abia astept impreza lui ANdrei vs. Cayenne Gemballa... si e gemballa.... un membru 4ss sa plimbat cu ea... are poze ku motorul... ce mai?! la 300 mii de euro e gemballa..... |
Nu stiu ce sa spun-masina este foarte grea- 2500-2600Kg!
Are o acceleratie demna de invidiat pentru cat este de mare!daca discutam de 400m-Subaru cred ca il bate-dar pe distanta mare nu cred ca are vreo sansa! Nu stiu ce sa spun.........ramane de vazut- asta daca o sa vrea omul sa se dea! |
Re:
Quote:
|
LEGAL RACING
Dupa noile informatii se pare ca masina exista si se misca fantastic in special dupa prima suta de km in sus. Pe DN1 o motocicleta Honda CBR 1000RR replica Repsos a schimbat din mers cateva trepte la maxim ca sa scape de animal si cand s-a uitat in oglinda pe la 210 era Porsche prea aproape. Deci in concluzie se pare ca cei 700cp isi fac treaba. |
Re: LEGAL RACING
Quote:
Super TARE! Inseamna k e ceva.... :twisted: |
LEGAL RACING
Daca nu vad mai multe amanunte si eventual poze, consider subiectul o provocare si voi sterge tot topicul. Asteptam pozele si alte amanunte. Pozati elementele particulare. |
Re:
Quote:
Florian nu confirma discutia telefonica. |
9 Attachment(s)
Scuzati calitatea dar au fost facute cu telefonul
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning