![]() |
Re: cumpar dif 16.5cm
soosy am eu ceea ce cauti sper sa iti placa lasami un pm cu nr tau si te sun iti pun si poze dar numai dupa ora 16 pt ca sunt le servici acum...asa se mai afla cate unul in treaba..ca doar TRAIM IN ROMANIA..numai de bine
|
Quote:
unii se simt ofensati daca nu le cumperi produsul... daca ar umbla la pret si ar fi comform cu realitatea poate ar fi mai multe sanse de vanzare...nu am comentat nimic,nici ca ii scump nici ca ii ieftin dar vad ca priemsc eu comentarii pana la urma in fine...asta e ai PM numai bine |
salut am luat nr tau o sa te sun putin mai tarziu ca sunt la servici asta e modelul de difuzoare MTX THUNDER RTC 653 uitate te rog pe net la detalii multumesc si pretul la ele e de 100 lei
|
Quote:
|
astept telefonul tau...sa stabilim ceva
multam |
azi am si primit 2x boxe...
multam Lucian simplu si rapid....fara cricotas si abureli las topicul deschis,la o oferta buna m-ar interesa alte 2x boxe 16cm gama jbl,mtx,gz...sau alpine pe 2 sau 3 cai |
sa fie valabil....
jbl,alpine....gz astept oferte |
astept oferte...
|
valabil...
in principiu jbl sau alpine dar accept si alte oferte... caut ceva boxe intre 30-40w rms... |
up,up
|
astept oferte...
|
alpine...jbl?
16cm,rotunde |
alpine...
jbl ground zero... 16cm si coaxiale(rotunde)neaparat.. nu caut sa fie de putere foarte mare... |
Quote:
|
alpine,jbl,gz sau hertz de 16cm 2bucati caut....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning