![]() |
Re: b_58_ddr
Incearca cu un cutter, cutit, sau o surubelnita dreapta. Dezlipeste-le dintrun colt in altul nu forta de la mijloc. Urmele se sterg cu benzina, diluant, etc. Ai grija la vopseaua de dedesupt.
|
o kestie ieftina dar fff placuta ar fi sa-ti iei semnalizatoare albe de solenza pt aripile fata... eu am dat 25ron pe ele, ce-i drept acum 2 ani, dar iti dai seama k nu s-au scumpit f mult. in rest, cum s-a mai zis...keep it simple
culoarea e f frumoasa, incearca sa vopsesti in ton tot ceea ce e plastic negru pe masina (oglinzi, dungile de deasupra spoilerelor, etc)... urmatorul pas major ar fi un body kit, dar ai grija sa nu cazi in kitsch. multa bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
oricum arata mai bine... spala jentile :D :P
|
hihi... arata mai bine cu capace :lol::lol::lol:!!... nu ne arati si fordu ala cu care te lauzi?!?? :lol: oricum la exterior tre umblat mai mult... mult mai mult...:-P
oricum sper sa o vad cat mai frumoasa si pe viu :)) |
scoate si bandourile de pe usi.Chiar nu arata clean.De fapt daca era masina mea eu scoteam si semnalizatoarele de pe aripi.
|
1 Attachment(s)
....................;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
pionner rulz |
8 Attachment(s)
Quote:
|
stopurile cu ce le-ai facut?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
mie mi-a parut f rau cand am dat supernova, dar nu am facut-o pt k vroiam ceva cu top speed mai mare (acum am clio care tot 75cp are, ba chiar top speed mai mic pt k e motorul de 1.2), am schimbat-o pt k nu am deloc incredere in cauciucurile alea montana (din cauza carora era sa ma duc intr-o prapastie) si in finisajele romanesti..stiti voi, usi care nu se inchid la linie decat daca dai tare, apa in portbagaj drq stie pe unde, plus k imi pusesem geamuri electrice si de 2 ori intr-o luna m-am dus la service k s-au stricat. acum am abs si airbaguri si pot sa zic k ma simt mai in siguranta, desi... prima dragoste nu se uita :-P
ps: fa odata ceva cu semnalizatoarele alea k se vad urat de tot... negru cum zici tu poate k ar fi si mai bine ;-) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning