![]() |
Re:
Quote:
neon nu are nici un rost sa iti pui , deoarece nu o sa se vada deloc pt. ca masina e f inalta , folie gasesti la c&c (cum a zis scooter)... zi-mi tu cati bani ai de bagat in masina asta si iti zic ce ai putea lua , ca asa e prosteala , umplem 14 pagini cu posturi aiurea :roll: ps . p toba finala beton de la c&c e pe la 300 de euro... |
momentan..am doar 100 euroi...dar cu timpu... sa am mai multi bani.. :(
|
folii si un cap de toba cu 100 E.
|
oki...dar as vrea niste idei de tuning asa mai discret.... exista vreun spray sau ceva cu care sa cromez???poate as croma rotiile..si..nush..ganditi-va si voi.. :roll:
|
Intra la Bazar si vezi ca este acolo un anunt cu unul care cromeaza orice!!!(aproape)
|
deci nu merge sa pun un neon? :( dar ceva un neon mic....pe luneta sau in alte parti nu merge...sau niste luminite albastre la capota sau la grilaju din fata?? astept ideii si de unde pot face rosr de ele... 8)
|
Frate, ai zis in alt topic ca ai dat 23 de mil pe un roll bar sau nu stiu ce, si nu ai acolo 3-400 sa faci un tuning cat de cat ?
Pai cu 100 E daca vrei sa fie masina diferita ti-am zis, pui folii si atat. |
Re:
Quote:
Bafta! |
stiti cumva unde gasesc niste ornamente cromate ptr exterior??
sau...nush...nu aveti si voi niste idei? :?: |
Quote:
fsagsd: ar fi fain daca ai invata si romana, ca-coreeana vad ca stii. |
Scimbi lamipile STOP, ionizezi geamuri fatza, iti pui praguri nichelate, vull bar am inteles ca ai, jentile ori le lasi cum sunt ori le vinzi si-ti iei negre ca-s misto, toba sport, suspensiile nu le lasa ca nu esti american prost :oops: , doar e un SUV, nu. Alte idei nu mai am. Poate si niste faruri custom sau sprancene daca gasesti. :twisted:
|
tuning hyundai santa fe
4 Attachment(s)
niste pleoape la faruri, niste stopuri, folii etc...si poate iesi ceva frumos..uite cateva poze ca sa ai idee despre ce vb
|
2 Attachment(s)
In legatura cu ce zicea Bogdan_16v.Spuneai ceva de Pimp Car :) ei bine..here goes nothing!
|
Wwooow...astai kam tare !
Da omu nare nici el idee ce vrea... :? Depinde acu...nu poate fi ji LowRider...PimpMobile...ji OffRoad. Oricum, daka vrei ceva deosebit uite parerile mele...k sa nu zici k nutzi da nimeni sfate ;) : -roate [ceva frumos...20, poate chiar mai mari. ce culoare e majina?...poate pui croame] -suspensie [arcuri, amortizoare mai rigide...coborata ceva mai mult] -folie pa toate geamurile...pe parbriz doar parasolar bineintzeles :) -stopuri ji faruri lexus style [gasejti u ceva pa gustul tau] -ji...unul din pricipalele...InCarEntertainment, atata spatziu tre sa fie ocupat cu ceva....fro 2 displayuri, kateva dif [nu exagerate]...2woofere babane...pm -la tobe...daka nu vrei sa dai $ pa toba cu totu, vezi makar sa nutzi atarni nejte ornamente dalea aiurea pacolo [incearka la Borla...lucreaza bine, au tot ce vrei...ji daka stai sa te gendejti, nau pretze aja mari] Daka e neagra...e marfa....jante nichelate, ornamente....da daka o faci aja, nu prea mere BullBar ji alte alea...macho :) Gandejtete bene ce vrei...sunt multzi pacy dispuji sa te ajute ;) |
OFFTOPIC:
Tembele te-as bate 3 ore pe zii pana scrii cum trebuie. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning