![]() |
Re: geamuri elecrice pe berlina..
p daciii..sa ziceam..da pe TV..nu prea cred k ati mai vazut ...2 geamuri electrice...is montate de mine si de tata..mergeau perfect ..fara trepte.fara nimic :D
|
Urmeaza si la mine operatia asta. Am cam totul, doar timp mai trebuie sa fac rost.
|
zicea .. cineva aici.. ca este chit pt geamuri electrice pt dacie.. la magazin??? cam ca6t costa.. si .. e geu d montat??
|
[eu miam montat singur geamuri electrice fatza spate pe dacie am luat motorasele de pe un cherokkee din 89
|
Quote:
|
bun.. si eu la magazin cum cer.. kit pt geamuri electrice pentru dacie 1400??
|
da ...kit de macarale automate pt geamuri fata dacia 1310
|
ok ms.. mult.. maine merg sa intreb...
da am o intrebare nu poti pune ceva pove dak ai.. canu inteleg ceva.. dupa ce dai jos fatza neagra d la ushi.. intalmesti fatza aia d metal care nu poti so dai jos... intrebare e.. dak ai loc.. sa lucrezi doar prin.. gaurelele alea...?? si e nevie de aparat d sudura sau .. ai tot ce trebuie in kitu ala....??? da-mi t rog mai multe detalii... |
ai normal ... e facuta sa ai loc toata treaba e sa le potrivesti klumea la gauri ...si de sudura nici vorba ...
|
cat costa motorasele electice ?
|
ok.. nu ai ceva poze?? cu alea d magazin>>> si ceva pret??
|
vad ca aici toata lumea stie cum si in ce fel dar nimeni nu explica ca sa-si puna toata lumea. am auzit ca se pun in targ la vitan 400 lei pt ambele usi cu tot cu montaj, butoane... dar vreau mai ieftin.
|
sunt 4 milioane geamurile pt fata de dacie cu tot cu macarale motorase tot nou la magazin..ca m-am interesat eu
|
adevarat..puneti si voi o schema cum se pune motorashu pe macaraua originala de 1310.... ce si cum...nu mai spuneti ca ati facut da nu dati detalii...romanu vrea poze
|
asteptam si noi ceva poze.. din timpul.. montarii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning