![]() |
Re: pachet complet, sub+amp+kit instalare, recomandare va rog
Quote:
Un prieten tot se gandea sa-si achizitioneze un subwoofer de SQ si s-a gandit la acesta : http://www.mac-audio.de/index.php?id=2531 Vad ca ai o parere foarte proasta despre Mac Audio si dupa cum este normal cand dai un sfat/parere, aceasta trebuie sa fie si fondata, si de aceea chiar vreau sa iti cer sfatul despre acest produs! |
Quote:
Sa inteleg ca Dacia face masini supersport de cand au facut Dusterul pentru Pikes Peak? :) Quote:
|
lol.. deci in primul rand macar daca citeati tot ce am scris inainte sa va legati de mine.. in fine nu mai are rost sa discutam de treaba asta pentru ca deja am fost sa vorbesc cu tipul de acolo si s-a discutat si de problema asta
stiu si eu cat costa un kit complet ca m-am interesat dupa.. si manopera etc, nu pe jumatate.. ca RCA-ul a fost de la mine.. no hai in fine sa trecem la treburi mai importante pana la urma o sa ramana un power bass.. si macar stiu ca am ceva bun si nu mai am treaba ani de zile :) |
Quote:
Este usor sa ne luam dupa recomandari gen "X" este mai bun ca "y" dar macar sa o facem de la oameni care intradevar au o experienta si au intalnit zeci de sisteme si le stiu la majoritatea atuurile si slabiciunile... Poate nu s-a inteles ce am vrut eu sa spun mai sus, dar asa si eu din ce am citit de pe forum pot sa dau recomandari foarte multe, dar majoritatea in necunostinta de cauza si fara nici un fundament. |
Din ce imi aduc aminte era cineva pe forum care si-a facut masina numai cu produse mac, iar apoi a inceput sa planga pe aici ca dat x bani si aude rau, firma aceasta are specificatii umflate cu pompa fata de altele care dau cifre mai mici, dar cu toate astea duc mult mai mult!
Din aceasta cauza parerea mea este ca Mac nu se compara cu Powerbass, Digital Design, Alpine etc! |
Quote:
Sa-ti dau un exemplu, am avut un set de midbasi DDC 6.5, am fost multumit de ei dar parca lipsea ceva. Am incercat CFX-urile de la Mac Audio iar apoi SPL Dynamics seria entry SD in aceeasi configuratie si pot sa spun ca au fost peste Digital Designs atat ca spl cat si claritate... In schimb cand am ascultat aceeasi midbasi pe un Citroen si imi venea sa ma dau cu capul de pamant ca am fost atat de idiot ca i-am vandut. Tot ce vreau eu sa spun ca nu ascultam firma ci difuzorul in sine si numai daca montajul este facut ca la carte de abia atunci un difuzor bun isi arata calitatile lui. |
Quote:
|
Quote:
E un fel de tot unitar, doua difuzoare diferite nu vor suna niciodata la fel pe aceasi baza si semnal. Nu de putine ori s-a intamplat sa fac swap de difuzoare pe diferite sisteme, unele au meritat, altele mai putin. Vezi grupul VAG, Golf 4, Bora, Polo etc, cartoanele alea obosite suna mai bine decat multe alte seturi de difuzoare PE ACELE USI. Deci, inainte de achizii este foarte important sa asculti, degeaba se monteaza un difuzor bun ce are anumite "pretentii" daca la mai putini bani, se obtine un rezultat mai bun. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning