Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Vitezometru Cielo.... (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/31909-vitezometru-cielo.html)

BGD_NNE 02-02-07 22:20

Re: Vitezometru Cielo....

Cum mama draq ai reusit sa o intorci cu cracii in sus?!?!?Tu mia esti intreg sau itzi lipseste vreo mana sau juma de cap ??:P

DACIA-Wrc 03-02-07 07:20

cum poi
era drept aveam vreo 40
zapada asa pana la glezna...
zapada moale
am tras frana de mana
zapada s-o tot impins, s-o presat s-o intarit s-o facut la piatra
o blocat roata masina s-o dezechilibrat si bopa peste cap :P
a si oglinda de la mine s-o cam dus, are 11 ani si masina...desi era cazu sa se imblonaveasca sai sa inceapa sa i se cam termine viata :P
mno si noroc ca era zapada si nu s-o zcariat, spart parbrizu sau alea alea
asa m-am bucurat...doar ca un arc dreapta spate l-am rezolvat
cand am impins masina la loc pe roti a facut buf. acuma sa revenim, stie careva ce poate avea becu meu de benzina de nu se mai aprinde? ca eu umblu ca studentiii caam cu acu 99% in rosu si umpic de avertizare nu m-ar deranja :D

PH-04-WPD 03-02-07 10:43

vezi k are legatura cu turometru daca iti tremura intre 2000-4000 :D ... dacia... si la tine o fi cablul de la turometru ....dar chiar asa... nu ti-a fost mila de masina sa o intorci cu rotile in sus? :|

DACIA-Wrc 03-02-07 12:59

s-a intamplat is fericit ca am numa un arc si un telescop rupt...acuma pana luni cand imi vin niste bani asa merg cu ea, apoi schimb toata suspensia, si cred ca o si vopsesc.
la mine tremura turometrul dar nu are de ce sa fie din cauza cablului de viteza da l-am schimbat, este nou are 2 luni abia.... alta-i cauza...si nu-mi dau seama ce :(

PH-04-WPD 03-02-07 13:49

DACIA-Wrc sau s-ar putea sa fie ceva electric, sa-ti fure curent? ca si la mine de exemplu geamu pe dreapta fata merge greu rau de tot si mi-a spus cineva ca ar putea fura curent. Sau geamurile pe spate de coborat un sfert deabia coboara dar cand urca zici ca sunt noi noute... Si acum vrei sa iti vinzi masina? ca ai rasturnat-o? :D sau faci si o pastrezi in continuare?

DACIA-Wrc 03-02-07 20:36

poi dupa ce mi-am luat motor si multe piese s-o fac masina de raliu s-o vand?
ideea ii ca inca ma mai folosesc asa de ea, dar nu stiu niciodata cata benzina mai am :P

PH-04-WPD 04-02-07 15:16

:)) pune si tu mai multa benzina o data ... si apoi cum trece sub prima liniutza alba ... incepi iar sa pui ... asa fac eu ...

DACIA-Wrc 04-02-07 15:21

:)) da crezi ca si am bani tot timpul? :))

PH-04-WPD 06-02-07 22:19

Pai cand faci rost o data. Ce crezi k eu am tot timpu?

atyqsound 20-12-07 06:41

Salut... .... deci o alta luna ...o alta problema... am plecat azi de dimineata de acasa (sa tot fi fost 5.30) si am constatat la putin timp dupa, ca ceasul de la kilometraj era la 0 desi aveam pe putin 50 la ora. in fine am balaurit vreo 30 de minute prin bucuresti cu treaba si am venit spre casa cu ceasul evident la 0. so...de unde-i buba.. ca aseara mergea ca uns, precizez ca posed un minunat cielo din 98 corean .... daca stie careva ce si cum ii foarte multumesc.

Geo_ZGA 28-12-07 07:06

prima varianta: schimba cablul de km.

atyqsound 28-12-07 08:23

sa traiti m-am gandit si la asta si o sa incerc, buba e ca nu am cand sa ajung cu ea in service si plus de asta cand am fost la la radacini si le-am zis ca e automata... :shock: la mine, noroc ca am un nene care (atunci cand ajung cu ea la el) o bibileste....poate dupa revelion
ms

DACIA-Wrc 28-12-07 09:27

oricum cablul ii la fel si la manuala si la automata.
un capat intra in cutie si unu in bord.

atyqsound 28-12-07 16:46

multumesc ... sper sa nu fie altceva

Costas_speed 28-12-07 21:06

Aceas problema , acelas diagnostic, aceas rezolvare... schimba cablu ...numai ca la noi la severin manopera e mai ieftina... 20lei si garantia ca daca ia si alte probleme omu i-ti sta la dispozitie... pacat ca e iarna ca astfel de reparatii le poti face cu baietii la o bere ... asta nu e grava ....

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning