![]() |
Re: Cum sa ai o relatie de lunga durata
..cum???dreq stie..k doar d 10 ani am tras pana acum intr-una :D :D :D
eu cred k exact pana atunci a functionat f bine pana c amindoi stiam k tre sa lucram k sa reziste,si k suntem liberi sa alegem..ori da ori ba..oricind!!!d cind exista "condamnarea" aia semnata..s-o dus dreq tot...si dam vina unul p altul,k ne tine hirtia... |
...hartia aia se numeste certificat de casatorie?? :))
... este totusi greu sa mentii o relatie de durata... desi in cazul in care relatia merge snur si partenerii se potrivesc perfect... vine de la sine... timpul trece si relatia evolueaza... dar ... in cazul in care este o relatie normala, cu doi parteneri ... simpli... cu sentimente, nu'i bai... dar... fara acea scanteie... :( e mai greu... daca nu chiar imposibil... |
si in afara de o hartie care "leaga" doi oameni, mai poate sa intervina si un mic bebe;sau mai multi.
|
...bebe?? deja se complica situatia.. =))
|
poi unde este act...urmeaza ai un bebe care sa ...solidifice acel act.
|
najpa....
sincer, eu una sunt impotriva acelui bebe... mai bine fara... poate sa mearga relatia la fel de bine fara.. nu dati!!! |
sa inteleg ca nu vrei sa ai un bebe?
|
..dap,"hirtia" aia se numeste certificat d casatorie...si in leg cu bebe dexter are dreptate!ai unul mic p linga tine,kre are tot asa nevoie d tine,decit d partenerul/a...si ce te faci????cit e micutz,si nu intelege prea multe,oricum ai face,tot copilul sufera...asa k taci,ptr k e hirtia,ptr k e copilul...si daca p linga astea cineva isi mai aduce aminte dc a ales sa ramina impreuna cu omul in cauza...are o nominalizare la Nobel d la mine....
|
Pai ...pt a vazut acel "ceva" si nah...cel putin asa e la mine. Dar din moment ce intri in hora asta presupune ca stii jocul si nu te faci de rasul lumii. Asa banuiesc ca o fi si cu casatoria/relatia de lunga durata:in interiorul tau ceva iti spune ca DA cu ea/el vrei sa ramai pt totdeauna, chiar dak se mai naste cate o cearta(sau mai multe). Important e sa inveti din aceste certuri si sa treci/treceti impreuna peste
|
...eu ma retrag din discutie, ca ma depaseste....
|
...atat am vrut sa subliniez,k nici hirtia,nici un copil nu rezolva problema existenta,si k d fiecare data,cind aud asa ceva,ia s-o iau d nevasta,sau ia sa-i nasc un copil,poate se linisteste,urk p pereti!!!!
orice am face,suntem programati genetic,k dupa 3 ani,sa dispara "dragostea" aia nebunatica...daca omu' d linga tine a fost doar un partener bun la pat ,dupa o vreme te trezesti la realitate AND NEXT...dar daca in tot timpul asa s-a dovedit a fi un OM,kre e alaturi d tine,la bine si la rau,incerci sa faci dracu-n patru k relatia sa mearga mai departe...ptr k toti stim cit d pretios poate fi o relatie bazata p respect,incredere si prietenie reciproca. |
Trixi... Cred ca ai spus chiar tot ce era de zis ... :| NU mai gasesc nimic de adaugat...
|
Incepe sa ma depaseasca situatia. Dupa ce o sa am in spate ceva ani de casnicie poate reluam discutia ca asa ...
|
ba da eu am ceva de adaugat...Nu exista iubire..E atractia aia nebuna la inceput...apoi placerea de a fi cu acea persoana....dupa care obisnuintza. NU te tine nici copilul ....nici hartia aia de sters la fund...Te tine respectu pt acea persoana pt ca sti ca ai trecut prin niste greutati alaturi de ea.Nimic din te am zis eu mai sus nu ma reprezinta dar asa vad eu situatia !
|
dexter,magos,e absolut gresit sa va ginditi asa!!!k eu vb din propria experienta..kred k nu e d minune la 30 :-) ..dar si voi aveti,prieteni,rude,kre s-or ars,mai mult sau mai putin.
nici D-l Turbo nu are o experienta vasta in domeniul casniciei,si totusi atat d klar a descris situatia,incit nu pot sa zic altceva decit: :shock: GRATZ!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning