![]() |
Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN
Quote:
in brasov deja am zarit unu , pazea ca vine valu 2 al invaziei de loganuri |
dupa cum multzi au zis e logan break fara geamuri..
no offence..dar asta seamana mai mult cu dricu`.. nici break`ul n`ar arata urat dak avea forme mai rotunjite :) |
Quote:
Apropo de usi culisante am vazut ca si skoda a scos un van bazat pe roomster si au facut acelasi lucru, adica au acoperit geamurile cu tabla si au lasat usile originale |
Quote:
Dacia a facut MARI progrese in ultimii ani ;) |
Mi se pare cel mai reusit Logan:D foarte dragutz....dak mai avea si usa culisanta ajungea cel mai bun Van:D
|
logan break fara geamuri ...
still remains ... DRIC. cand or sa scoata 4x4-ele atunci o sa imi schimb parerea despre dacia ... ala n-arata rau deloc ... |
E destul de draguta, daca te gandesti e romaneasca, si un pret acceptabil
|
Asta e masina care va inlocui binecunoscutul Papuc. Soarta vanului e pentru carausie...marfa...zarzavat la piata etc:twisted: .
Care vrea van sa-i traga croame mari si woofere si bling bling-uri inseamna ca nu stie pe ce thread se afla. Logan Van e o masina ieftina si destul de buna pentru drumurile noastre, iar costurile sunt relativ reduse in comparatie cu concurenta. (copy rights to Base) Sa vindeti bine!!!!:twisted: :twisted: :twisted: |
la 6700 isi merita pretul...
|
Quote:
|
Arata destul de bine :-)
|
daca va uitati bine seamana leit cu modelu vw caddy si cum a zis cineva mai sus dacia tot dacie ramane ;)
|
Quote:
|
Quote:
Cristy@n0_crs daca va uitati bine seamana leit cu modelu vw caddy si cum a zis cineva mai sus dacia tot dacie ramane tu vorbesti, sunt curios ce coaja ai tu, ca in avatar... |
Quote:
eu nu am COAJA am mashina .. e dacie din `89 cu 100 000 km la bord.. shi se tzine prea bine, merg 140 cu ea, fara sa trepideze ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning