![]() |
Re: Proiect Fara Sfarsit //|//|
2 Attachment(s)
Salutare:-)
Pentru ca a fost cuminte masinuta a mai primit azi un set de stergatoare stil lama(sper sa se potriveasca fara prea multe batai de cap pentru ca am vazut ca scrie pe spatele ambalajului e36...) si a mai primit si o solutie pentru curatat pielea acum astept sa vina vremea buna:-) |
Re: Proiect Fara Sfarsit.|\\//|
2 Attachment(s)
Inca doua mici cadouri pentru pisik:-).Polish Car Plan Ultra - Polish Metal(pentru intretinerea jantelor)
|
Super! De unde ai luat produsele de la turtle ?
|
Quote:
|
Exact din Carrefour colentina leam luat :-),asa am auzit si eu de la cei care au folosit produsele de la turtle ca sunt bune;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Din ce am citit in istoricul lor e firma veche in domeniu.Nu stiu in ce masura isi face treaba dar sper sa fie ce trebuie.Dupa ce folosesti produsele astept o parere.Urmeaza sa imi mai cumpar si eu si as vrea sa stiu daca merita.Asta este ce am cumparat eu dar nu am folosit inca: |
15 Attachment(s)
Poze noi de la munca unde iam facut si o frectie manuala cu polish:D,si cateva poze din interior.Sper sa va placa,o sa reglez si rezolutia la urmatoarele poze:-)
|
hai ca arata bine,bravo
|
Din ce vad da rezultate polishul.Personal zici ca e diferenta inainte si dupa polisare?Folosesti laveta de microfibra la sters?:?:
|
Mersi zpzpzpo:D.
Wilgax sa stii ca se vede diferenta si nici nu trebuie insistat prea mult,eu am folosit doua carpe de bumbac una cu care am dat polishul si cealalta pentru sters. |
Quote:
|
Arata foarte bine , mai ales dupa polish, tine-o tot asa pe viitor :D
|
Mersi Auras 26 asa o sa fac ;).
Azi s-au mai cumparat 4 incaltari noi noute de vara 205/60R15,maine le voi pune :-). |
3 Attachment(s)
Poze calde cu gumele:-)
|
Si eu voiam sa cumpar solutia aia din carefour dar sincer mi-a fost frica sa nu dau banii degeaba, si sa nu isi faca treaba, sau mai rau sa imi atace pielea, sa o deterioreze.Deci la tine s-a comportat ok?Esti multumit de rezultat?Stralucire mai buna, aspect mai intinerit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning