![]() |
Re: Dacia Nova...
husele sunt faine...in rest...scapa dracu de tot ce mai ai prin interior...schimba si tu amaratele alea de grilaje la boxe...si,mai curata si tu fetele de usi....
ps: urata natie de masina ai....a mea,si lovita(pt moment) si arata de 15x mai bine...macar...partea buna: iti seamana leit |
trebuia sa comentezi tu ceva boule:lol:ai si lovit cazanu?
|
Quote:
|
Salut,la masina deocamdata nu sa mai lucrat...vreau sa o las pe burta dar nu prea imi place ideea cu taiatul arcurilor,stiti cumva dupa ce masina sau ce arcuri pot pune pe ea?Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Exista o solutie...da' te rupe.
Suspensii reglabile de r19 fata/spate |
Quote:
Pana la urma n ai ce pierde... daca nu ti place ii cumperi alte arcuri si o ai la fel ca inainte. Taie cu incredere!:lol: |
Multumesc mult baieti!:-)o sa tai din ele si aia e.
|
m-ai taie din ele dale dreaquluiiii !
|
Quote:
|
Quote:
De gura lumii macar,sa tai arcurile,dar dupa sa mergi cu cap,ca nu esti cu camionul :???: |
Quote:
|
Ca pret. Eu am dat destul de mult pe un kit
KTR Gaz |
cat te-a ajuns kitul???? si daca tot nu vrei sa tai din arcuri bagai pe fata fk-uri de bmw si pe spate tot fk-uri de opel si iti garantez ca va fi low low:D amortizoare intarite si scurtate si gata..... niste jante pe 15 ceva frumos si asta e.....bafta cu masina
|
Sa zicem...900lire..Nu stiu cat vine in lei...
Decat carpeli de pe tot felu de masini mai bine ceva sigur care se potriveste cu foarte mici modificari pe la mecanica. |
Suspensiile reglabile pe gaz de care povestea crazyfornova sunt in jur de 500 lire...
http://www.k-tecracing.com/show_prod...d=889&appid=15 Da nu trebuie neaparat sa cumperi de la K-tec. Poti incerca cu arcuri sport de bmw e36 pe fata si de cielo pe spate. ar insemna o coborare de 30mm. Ca amortizoare poti incerca suspensii de opel astra F. Eu nu recomand taierea arcurilor si intarirea suspensiilor cu suruburi in supape... https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...l/page-18.html Sper sa-ti fie de folos... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning