Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/31753-dacia-mea-tlx-88-knd.html)

UniculSGM 24-01-07 22:35

Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D

Ai faci singura reparatiile de intretinere? o suflare in jigler cand se infunda,o schimbare de platina, un ulei, un bec, etc?

caphonne 24-01-07 22:40

asta e intrebare din aia cu subinteles /tu raspunzi nu ca nu stiu si sgm imediat ca un domn ce este se va oferii sa te ajute :))

Magos 24-01-07 22:43

partea cu infundatul am invatat-o recent, si am tot repetat-o de vre-o trei ori luna asta, de cate ori am ramas in pana in mijlocul intersectiilor.. si sa vezi ce muschi am facut de la atata impins... ;)) :D
schimb rotile in caz de pana... hmmm.... si restul le-am invatat pe drum... chiorandu'ma la altii... :D

eu fac karting de 7 ani, deci baza in mecanica o am pusa de ceva timp, dar nu am curajul sa ma bag si in masina cu atata tupeu ca in kart, pentru ca una imi e un motor in 2 timpi, monocilindric, cu asta... !! ala de kart, iarna, il urcam la mine in camera si il bibileam... asta... :D nu prea pot!! :D

deci.. scurt pe doi.. inca invat!!!

sebaaa 24-01-07 22:44

exact,caponne , exact;);)
te-a prins roberte;) .. esti pe felie cu ..sgm;)
@ magos..nu ai de ce sa iti fie rusine..suntem cu totii oameni si atata timp cat nu te lauzi k ai cea mai tare masina de pe pamant si apoi te vede lumea in dacie nu ai de ce sa iti fie rusine(aviz amatorilor kre spun k au mercedes sau bmw si se urca in parcare in dacie, k au maybach-ul in service si lambo-ul i l-ai dat lui tati sa se plimbe si el cu gagica)
later edit : aa..esti tare atunci..tine-o tot asa! felicitari k ai puterea si cunoasterea sa te descurci singura!

Magos 24-01-07 22:53

am zis... inca invatz... :D ca vreau sa imi repar orice problema singura, sa nu mai fie nevoie sa apelez la varianta "suna un prieten".. ;)) kidding, dar cred ca ati prins ideea!!

Ja_Rule 24-01-07 23:21

[QUOTE=Magos;714064]partea cu infundatul am invatat-o recent, si am tot repetat-o de vre-o trei ori luna asta, de cate ori am ramas in pana in mijlocul intersectiilor.. si sa vezi ce muschi am facut de la atata impins... ;)) :D
e ca si cum ai face fitness in mijlocul intersectiei... :P

adu89 24-01-07 23:25

felicitari ptr mashina shi sa nutzi fie niciodata frica sa fii mandra de ceea ce e al tau ;) sa pui poze cu ea dak modifici ceva :D

Magos 24-01-07 23:30

2 Attachment(s)
.... boxele pe spate, pentru ca acestea sunt cele mai recente modificari, si motorul...in starea lui jalnica... :))

giubau_v8 24-01-07 23:34

hehe...belea boxele...am si eu la fel da gri....se aud destul de bine, suporta ceva bas (acopera zgomotu motorului:))

Magos 24-01-07 23:36

parerea mea e ca am o instalatie audio destul de decenta... nu zic buna.. dar nici proasta... :P

B-83-DAC 24-01-07 23:54

si ia spune ce planuri ai cu ea?ca asa cum cred eu nu o sa o ti prea mult

Magos 25-01-07 00:00

ma aflu pe o punte.. si nu stiu.. am doua optiuni... stiute... fie inv in ea... fie altceva mai bun... oricum, cred ca o sa incep cu inevstitia... pentru ca acum la studentie imi permit sa mai bag cate un banut in ea, si sa imi ramana si de benzina si cate ceva pentru mine, dar daca schimb natia masinii si trec pe europene sau altceva... se schimba foaia... i guess i'll keep it!! :) cu planurile... inca sunt in capul meu... nu am spus la nimeni ce i-as face.. :P ceva cat mai simplu... sub nici o forma nu m-as apuca sa ii un spoilere, eleroane si chestii care nu isi au rostul pe modelul ei...
dar nu va spun inca ce vreau de la ea, pastrez suspansul... :P

manciur 25-01-07 10:57

respectul ca respectul, dar aceasta Dacia este intr-o stare deplorabila... fireste pentru o masina la 19 ani este foarte buna dar ai grija pana unde-i ridici statuie!

UniculSGM 25-01-07 11:02

Daca faci comparatie cu un UDN, un HNA, un UAP, hai si un PJD ;) etc, masina ei e eclipsata. Dar fata de multe Dacii care umfla pe strazi si chiar au ITP, arata ok.

AAlpine1 25-01-07 11:02

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 713895)
Foarte dragutz. Impremiera o dominisoara printre noi.

ce perspicace esti :P

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning