![]() |
Re: Planuri De Viitor
cum adica Golf V RX?
|
Asa m-am intrebat si eu, dar am zis ca poate exista si nu stiu eu, insa mi s-a parut cam ciudat...
|
o fi ca la Daciile alea vechi, TLX, RX, :D
|
sper sa apuc si eu sa vad cum gasca din Malu Rosu provoaca gasca din Bariera la o cursa pe drumul de la Seciu pt suprematia celor 2 zone:D :D :D
tare rau asta cu NFS |
lol. vroiam sa zic R32 nu RX (cred ca imi era gandul la mazda... :D)
si cand am zis de nfs dragul meu feryboy nu ma referam la malul rosu si bariera pt bulevardul castanilor.. ma referam la: vine acolo niste masini, vine niste spectatori. se aliniaza msinile la start. (in timpul asta nu e nici un individ care sa vrea neaparat sa ne arate ca stie sa faca burnout chiar langa start) se da startul, apoi urmatoarele :) ma referam la organizare. nu ceva de genu: ce facem ma? - nu stu... vedem :| |
da boss dar pana vine niste masini si vine niste spectatori mai e...RESET sau si mai bine UNINSTAL ca sa revenim la realitate
|
Quote:
Super tareeeeeeeee! Buna rau asta! :lol: |
Quote:
|
r32? foarte tare...dar prefer GTI pt bosotul de turbo..pacat de tractiune...dar pt asta este S3 care le are pe ambele...
ce DON nu stiai? mie imi placea cand eram mai mic sa citesc pt toate astea..ca mereu erau diferite... nu am vazut 2 tlx sau 2 glx.. :)) |
Stiu mah, n-ai vazut fiindca eu in scoala generala furam prostii d-aseta sa fac colectie. :lol:
Am chiar si una cu VECTRA p-acasa. Ce delincvent eram..., Am rupt o insgna de VW Jetta I si s-a rupt cu masca cu tot :lol: La un Mertzan am incercat sa-i rup insigna dupa portbagaj si am ramas decat cu stelutza ca cercul a ramas pe masina. Aveam un coleg care furase dupa Trabant inscrptzia. :lol: |
Quote:
|
Sa inteleg ca planurile voastre de viitor sunt de a fura cat mai multe embleme ?
gata cu OFF-TOPICUL ! |
raul..si este si cu 7-8000 mai scump ;) trust me..nu prea merita...de aia e plin de GTI si rar de r32:D
|
hehe nici nu aveam de gand sa imi iau in viitorul apropiat.. :D ai dreptate. R-uri am vazut decat 2 aci in bucuresti pe cand GTI-uri sunt muuult mai multe :)
|
vedeti ca e un "R32" prin Pl..dar de fapt e un 1.6fsi cu kit exterior full, evacuare...super tare..arata de r32 si scrie 1.6 fsi pe el... m-as mira sa fie R32 si aia de 1.6fsi sa fie pusa la misto... inca nu l-am auzit cum merge sa stiu ce e
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning