![]() |
Re: Ford Focus Mk1 Black Combi
1 Attachment(s)
O poza facuta in graba cu noile faruri inca nu le-am montat dar maine imi pune un baiat instalatie xenon pe ele cum am zis mai sus o sa pun 8000k ;) si cu aceasta ocazie o sa le si pun pe masina o sa-i pun si niste becuri de pozite cu SMD sa dispara culoare de masina veche (GALBEN)
|
7 Attachment(s)
Am pus farurile + Instalatie xenon Slim Digital H1 8ooo K,,,,AutoColant pe triple,Semnalizari fata + proiectoare,,,,Momentan se lucreaza la capota + Prelungire bara fata.o sa fie gata curand :D
|
5 Attachment(s)
Ma-m saturat sa tot fac CD asa ca mi-am cumparat un Autoradio pt masinuta mea:D ,nu este 2DIN asa ca am cumparat un adaptor pt 1DIN care se fixeaza perfect + Am pus folie cabon pe consola centrala ,,,,,,, -MAJESTIC DVX-585RDS/T/DVBT
-Compatibilitate:DVD/DVD +/-R/DVD +/-RW/MPEG 4/XVID/CD-DA/CDR/CDRW/MP3/VCD -Modalitate Imagine: Pan e Scan, Letter Box, 16:9 -Monitor LCD 7” TFT Touch Screen -Monitor retractabil, -OSD -Culoare sistem PAL / BG -Radio AM/FM/FM Stereo -Electronic Tuning PLL -Presetări 30 (18 FM + 12 AM). -ESP (Electronic Anti-Shock Protection). -Redarea CD-uri audio şi MP3 -Intrare USB SD / MMC. -Iesire Audio/Video -Ieşiri, RCA audio faţă şi spate -Intrare, video şi audio R / L -Telecomandă inclusă -Putere 180W (45W x 4) Loud / Dbass -Alimentare de la 12V, 14V sol negativ. -Dimensiuni: 187 (L) x 58 (D) x 205 (H) Greutate: 2,37 kg am mai cumparat si o tava (pres) de protectie pt portbagaj originala FORD |
3 Attachment(s)
Aaaaaa.....Ceva poze facute in graba am uitat sa spun.... la masina sa-u facut cateva modificari majore zilele trecute (Priza aer capota + badboy look / Prelungire bara fata + bandouri aripi spate + Fata partea din spate un pic bombate) este totul terminat 100% pozele nus...foarte clare urmeaza sa fac zilele urmatoare, ceva mai clar8)
|
A iesit frumos, de unde ai luat tava pt portbagaj? as vrea sa-mi iau si eu una pt FieSTa mea
|
Quote:
|
Quote:
Fa-i si niste poze ziua ca e pacat sa nu o vedem. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Adaug 2 poze ce parere aveti!!???
|
Salut , arata binisor masina ,farurile alea cu lupa sunt bune de ceva, am auzit ca au lupele cam proaste.Am vrut sa iau si eu niste faruri Fk dar am renuntat din cauza lupelor proaste , in timp...
|
Salut , arata binisor masina ,farurile alea cu lupa sunt bune de ceva, am auzit ca au lupele cam proaste.Am vrut sa iau si eu niste faruri Fk dar am renuntat din cauza lupelor proaste , in timp, Imi mai plac jantele, nu le vinzi?:)) scuze de dublu.....
|
Badboy-ul si prelungirea spoilerului sunt dragute. Priza de aer de pe capota cu aspect de bau-bau constipat e de toata jena! Mai mult de atat imi e greu sa cred ca puteai strica aspectul masinii :) Exista variante muult mai frumoase, nu e nevoie de hidosenia aia!
Farurile ar fi ok daca ai renunta la angel eyes. Sau cel mult sa lasi doar unul funcional, sa nu semene cu BMW-urile. Rotile par cam mici ... pe cat sunt si ce anvelope ai pe ele? Arunca presurile alea din interior. |
Quote:
|
Quote:
|
Fata aia:shock: Nu iti bate in faruri prelungirea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning