![]() |
ma tzine da stiu sigur ka mi-o iau TDI-urile au plecarea buna tare ...
|
ba storm fa-ti flash repede :D
|
:D ...de fapt o sa imi pun chip la vara ca akum nu are rost.Stie careva cat costa chip-ul ala cu buton...adik de fapt iti lasa amndoua chipurile(ala vezi si asta nou) si iti pune un switcher la bord sa le comutezi cum vrei.
|
www.chiptuning.ro cei de la aspad fac chestia asta cu switch parca
|
Daca vb de chip OBD, Aspad, cu 500 E, comuti de la o telecomanda care ti-o dau ei...e buna si ca sa nu afle service-ul ca ai umblat la calculator si sa iti pastrezi garantia...
|
Exact asta vreau...chip cu telecomanda...am avut sansa sa fak unu cu 100 de euro(in germania) dar din pacate nu se potrivea tipul de motor or something.Oricum garantzie?ce garantie? nu e cu garantie :D
|
deci cand e urmatoarea legala...stie careva?
|
Re:
Quote:
|
din pacate pt voi baieti tocmai mi-am upgradat masina ieri si nu mai sunt stock:)) .Sorry...
|
Ce ai pus pe ea? Chip sau ai facut remapare?
|
flash(remapare cum ii zici tu)...si nu imi pare rau...fuge bine rau akum :))
|
Daca esti ala de aseara se pare ca nu fuge chiar asa rau. Cel putin se cam vede ca 307 are plecare mai buna. :lol: Te astept cand imi schimb si eu gumele de iarna cu unele de vara. Acum nu prea pot sa plec de pe loc la cum derapeaza. :(
|
eu is...n-ai vazut ce plecari aveam...de stateam 2 secunde pe lok :)...de fapt cred ca si in a doua facea la fel ca ajungea prea repede la 4000 de ture si eu astept sa imi pun gume de vara sa vedem atunci diferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning