![]() |
Re: Al meu BMW 525
Incep scoala pe la jumatatea lunii viitoare:D
|
Quote:
Oricum tu ai doua masini destul de "tari": BMW-ul si Golf-ul II GTi... deci carnetul trebuie sa vina de la sine! Parerea mea ar fi sa pui accentul mai mult pe BMW, sa il faci impecabil din toate punctele de vedere! *Eu il cunosc pe Emanuel, suntem prieten si chiar nu e nevie sa ceara acordul nimanui! Acum sa da pe 2roti, dar pe viitor sunt sigur ca va fi si pe 4roti! Bafta in tot ce tiai propus!!! |
Faceliftul a aparut in 2001 dar se gasesc si faza 1 in 2001 cum are emanuel.Cea mai frumoasa modificare pe care o poti face ( dupa gustul si parerea mea) este sa ai cumperi un kit m exterior adica bari fata spate si micul spoiler pe portbagaj. Astai schimba mult aspectul deja. Apoi la interior poti sa i pui un post de la dynavin special pentru e39 dar costa cam cat costa si kitul m. Acum depinde ce buget ai. Bafta
|
De fapt acum am vazut ca are deja bara din fata de m5 iti mai ramane restul.
|
Quote:
Oricum merge bine masina, eu am condus-o weekend-ul acesta! Bafta! |
bafta cu masina:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut nu am mai facut nimic in privinta masini si a permisului deoarece am o mare problema in familie am un membru care cancer si toti bani ce erau pentru investitie sau dus pe medicamente,spital,controale etc.
Dar a aparut o problema la masina daca ma poate ajuta cineva sunt recunoscator.Saptamanile trecute am dus pe un prieten cu masina si la coborare da trantit usa si acum este blocata cum o pot debloca?:sad: |
salut!foarte frumoasa si intretinuta masinuta!
mai sus ai mai scris ca ti sa blocat o usa..despre care usa este vb?am mai citit ctv despre problema asta la E39 si cam este de munca ca sa spun asa.daca e pe spate e ff greu,pt ca trebuie tras de satoza din partea de jos.intra pe club bmw si gasesti acolo ce au facut baietii. |
3 Attachment(s)
Este usa de pe spate stanga sa blocat si nu stiu ce sa i fac am duso la un mecanic si mi-a spus ca trebe sa taie fata de usa ca sa poata lucra da acum strang iarasi bani sa o duc la un service "bun"............
Am sa postez 3 poze cu stilu pe care am sa il abordez pe masina...(sugesti-critici) |
ar fi bine sa o faci asa, dar pana la suspensii si roti de mii de euro, adu-o pe linia de plutire mecanic, crede-ma, daca te prind problemele din urma dupa o investitie de genul asta nu e prea placut
|
Quote:
Bafta!!! |
Inteleg ce ziceti dar eu ma referam ca o sa abordez in timp acel look la masina.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning