![]() |
Re: Mașini DACIA īn lume
2 Attachment(s)
O poza recenta cu evenimentele din Siria, se afla si o Dacie papuc dubla cabina.
Si o alta poza am gasit-o pe un site din Australia, ca ar fi fost vanduta in Australia prin anii 2004-2005, dupa cum vedeti cu volan pe dreapta si pozitia capacului modificata. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pick-up ul argintiu "de Australia" e doar in oglinda,uitati-va la scrisurile de pe cabina...
Edit: Chiar daca mutau volanul,cu tulumba de pe capota nu aveau stres,doar nu au intors si motorul... |
Quote:
|
O fi dat vreunul flip horizontal in Photoshop sau cine stie....
|
1 Attachment(s)
Mare păcat de Papucul ăla din Siria. Pare o maşină īnchegată dar cu un viitor trist.
Later edit: Bănuiesc că aţi aflat şi voi de acţiunea "Free Mioriţa", nu? Vă recomand să le vizitaţi pagina de Facebook şi să vedeţi ce au reuşit nişte tineri, c-o Dacia 1310 Li. https://www.facebook.com/dacioti |
Quote:
Edit: Stiu de Miorita, am urmarit de la inceput pana la sfarsit actiunea. Foarte frumos si inovativ. Miorita a ramas in Mongolia, dar acum baietii au alta Miorita, o alta dacie facuta cadou de cunoscuti de-ai lor. O cheama Ana, sa vedem ce o sa pregateasca baietii in viitorul apropiat. |
Nu-s aşa sigur că Papucul din Siria, este double-cab. Spun asta pentru că nu văd mānerul uşii din spate. La cum este poziţionat individul ăla īn dreptul maşinii, dă senzaţia de double-cab dar nu cred că este.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
O Dacie Logan in Polonia folosit pentru taxi, iar acum e la vanzare.
Pretul: 4000zl (ce mi se pare enorm pentru ce urmeaza in poze). Si sa mai zica cineva ca Dacia nu este o masina buna... sau cel putin rezistenta. |
1 Attachment(s)
vazuta in columbia...
iar in turcia sunt o gramada si nu ma refer la logan`uri(care sunt cele mai multe) ,solenza,nova,berline,etc. |
1 Attachment(s)
O Dacia ..Estate cu volan pe dreapta.
|
Quote:
Vezi cum sunt montate ştergătoarele! |
așa mi s-a părut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning