Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Noua Limuzina Dacia :) (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/3154-limuzina-dacia.html)

CT-03-ART 06-01-05 09:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"m_vpr\"
Art, unde naiba ai vazut in cta, ca eu ma uit dupa masini toata ziua, si nici nu am auzit macar sa existe un carnat d-asta in cta. As fi supercurios sa il vad. Poate ai vazut un tramvai d-ala vechi alb mai de departe, ca seamana cu dacia ( bate vantul prin ele, facu un zgomooot.. , si sunt romanesti :) )

Acum 2 veri la semaforul de la gara... dar ii dadea forja rau proprietarul... era una albastra spre bleu-marin...

Toto - BOD 06-01-05 09:34

i-auzi! ii dadea forje!? ala era sinucigas? nu se rupe? k e veche... e facuta de romani (untr-un caz cel mai bun e facuta de Dacia, intr-unul foarte rau e facuta la unu in fundul curtii)... :):):) kiddin'!

Oricum as fi tare curios sa stiu cine le face? o fi vre'o firma specializata cum au americanii... vrei limuzina... te duci cu masina si ei ti-o lungesc! :):):)

da! mai trebuie sa vad Dacia 1300-1400 cu motor in spate (nu aia 1100)... si Dacia decapotabila... ca in rest cred ca le-am vazut pe toate! eventual una off-road sa mai vad! :)

el_loco 06-01-05 21:56

Masina asta am vazut-o si eu in Pitesti anul trecut pe la inceputul lui decembrie.Era la iesirea spre Craiova.
Am mai vazut chestii aiurea facute la Dacii dar asta cam exagerata.

alcatel 07-01-05 12:58

Re:

pai decapotabila a fost(chiar erau niste poze pe forum cu una)iar offroad este si d'aia e o combinatie intre dacia si aro o vad zilnic o porcarie de masina
ar trebui sa mai apara dacia 1310 cu motor in spate sau cu motor fata si tractiune spate(ha ha sa faci cerculete cu 1310-le cum faci cu ursu :)) )

Gabi_323i 07-01-05 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alcatel\"
pai decapotabila a fost(chiar erau niste poze pe forum cu una)iar offroad este si d'aia e o combinatie intre dacia si aro o vad zilnic o porcarie de masina
ar trebui sa mai apara dacia 1310 cu motor in spate sau cu motor fata si tractiune spate(ha ha sa faci cerculete cu 1310-le cum faci cu ursu :)) )

deja se discuta asta, dacia cu bmw

Toto - BOD 07-01-05 21:57

alcatel pune si tu pozele cu ele sa le vedem si noi!!

ZooM-ZooM 07-01-05 23:44

Kitch mai mare (la propriu!) nu am vazut pana acum pe dacie...adica am vazut bord de urs...eleroane din lemn...multe si marunte...da asta-i chiar mare!! :))
cine stie...daca vrea sa isi deschida o firma de limuzine....omu vrea sa fie accesibil tuturor...sa se plimbe loomea cu limuzina :D :)) :roll:

alexutzu 08-01-05 09:02

deci nu vreau sa va zic ce reactie am avut cand am vazut masina asta..... M-AM TAVALIT DE RAS!! e ciudata rau..... mai era o productie de serie redusa.... era o fosta dacia breack care proprietarul ii taiase spatele si in prelungire ii pusese spate de berlina ( imaginati-va ce forma), deci el avea o berlina asa lunga, si ala mare caracter, nu am ce zice

lolek 08-01-05 13:31

am vazut una ca asta cand eram pusti pusti clasa a4a una albastra singura din constanta si dupaia sa pierdut ... :)

CT-03-ART 08-01-05 14:00

de aia ziceam shi eu mai sus

Vyruss 08-01-05 15:02

Acum cateva luni a aratat pe prima unu care i-a taiat botu la un brek, i-a sutat doua bare shi a legat calul de ea.
Acum vre-o 4 ani am vazut shi unu cu shasiu de aro 10, shi mai de mult o berlina cu tractiune spate shi motor de tractor.
Sincer nu ma mai mira ca e shi limuzina.

Toto - BOD 08-01-05 15:48

Aia cu sasiu de aro 10 si aia cu motor de tractor trebuie vazute!

Vyruss 10-01-05 15:19

2 Attachment(s)
Shi pe urma daca nemtzii au facut-o noi de ce nu am face-o?

CATALIN LCL 11-01-05 08:52

Exact cum a spus si Sebastian! Au existat in regimul trecut pt. asistenta tehnica de la echipa UAP de raliuri! Tatal unui prieten de al meu a fost intr-o astfel de echipa si nu o data a venit acasa cu o stfel de Dacia.

daflyer_oradea 11-01-05 11:26

Este si in Oradea un exemplar de dacie din asta, limo :))))) e rosie.Pacat ca nu am poze, dar o sa fac.
Si din cate stiu eu asta e facuta de dacia, cum s-a spus, pentru asistenta tehnica la raliuri.Asta in Oradea e cam indoita la mijloc, ca ala o foloseste sa care diferite chestii cu ea......
Si este si dace cabrio, avea unu' de pe la uamt si era facuta in uzina, transformata de ceva mecanici...de fapt era o dacie sport cu acoperisul taiat si pusa prelata :))
Si la aia o sa ii fac poze, daca o mai gasesc pe undeva.Ca acum vreo 5-6 ani era de vanzare.Nu am mai trecut pe acolo sa vad daca mai exista sau nu....
MAi liseste dacie 4X4 de teren, ca in rest le-am vazut pe toate.Siu dacie-bmw exista, am vazut-o la show-u de la Arad.Avea faruri si topuri de ursulet, masca de pisica (cred) si bord tot de ursulet. Sa vedem ce surrixe ne mai rezerva viitorul. :)))))

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning