![]() |
Re:
Quote:
|
i-auzi! ii dadea forje!? ala era sinucigas? nu se rupe? k e veche... e facuta de romani (untr-un caz cel mai bun e facuta de Dacia, intr-unul foarte rau e facuta la unu in fundul curtii)... :):):) kiddin'!
Oricum as fi tare curios sa stiu cine le face? o fi vre'o firma specializata cum au americanii... vrei limuzina... te duci cu masina si ei ti-o lungesc! :):):) da! mai trebuie sa vad Dacia 1300-1400 cu motor in spate (nu aia 1100)... si Dacia decapotabila... ca in rest cred ca le-am vazut pe toate! eventual una off-road sa mai vad! :) |
Masina asta am vazut-o si eu in Pitesti anul trecut pe la inceputul lui decembrie.Era la iesirea spre Craiova.
Am mai vazut chestii aiurea facute la Dacii dar asta cam exagerata. |
Re:
pai decapotabila a fost(chiar erau niste poze pe forum cu una)iar offroad este si d'aia e o combinatie intre dacia si aro o vad zilnic o porcarie de masina
ar trebui sa mai apara dacia 1310 cu motor in spate sau cu motor fata si tractiune spate(ha ha sa faci cerculete cu 1310-le cum faci cu ursu :)) ) |
Re:
Quote:
deja se discuta asta, dacia cu bmw |
alcatel pune si tu pozele cu ele sa le vedem si noi!!
|
Kitch mai mare (la propriu!) nu am vazut pana acum pe dacie...adica am vazut bord de urs...eleroane din lemn...multe si marunte...da asta-i chiar mare!! :))
cine stie...daca vrea sa isi deschida o firma de limuzine....omu vrea sa fie accesibil tuturor...sa se plimbe loomea cu limuzina :D :)) :roll: |
deci nu vreau sa va zic ce reactie am avut cand am vazut masina asta..... M-AM TAVALIT DE RAS!! e ciudata rau..... mai era o productie de serie redusa.... era o fosta dacia breack care proprietarul ii taiase spatele si in prelungire ii pusese spate de berlina ( imaginati-va ce forma), deci el avea o berlina asa lunga, si ala mare caracter, nu am ce zice
|
am vazut una ca asta cand eram pusti pusti clasa a4a una albastra singura din constanta si dupaia sa pierdut ... :)
|
de aia ziceam shi eu mai sus
|
Acum cateva luni a aratat pe prima unu care i-a taiat botu la un brek, i-a sutat doua bare shi a legat calul de ea.
Acum vre-o 4 ani am vazut shi unu cu shasiu de aro 10, shi mai de mult o berlina cu tractiune spate shi motor de tractor. Sincer nu ma mai mira ca e shi limuzina. |
Aia cu sasiu de aro 10 si aia cu motor de tractor trebuie vazute!
|
2 Attachment(s)
Shi pe urma daca nemtzii au facut-o noi de ce nu am face-o?
|
Exact cum a spus si Sebastian! Au existat in regimul trecut pt. asistenta tehnica de la echipa UAP de raliuri! Tatal unui prieten de al meu a fost intr-o astfel de echipa si nu o data a venit acasa cu o stfel de Dacia.
|
Este si in Oradea un exemplar de dacie din asta, limo :))))) e rosie.Pacat ca nu am poze, dar o sa fac.
Si din cate stiu eu asta e facuta de dacia, cum s-a spus, pentru asistenta tehnica la raliuri.Asta in Oradea e cam indoita la mijloc, ca ala o foloseste sa care diferite chestii cu ea...... Si este si dace cabrio, avea unu' de pe la uamt si era facuta in uzina, transformata de ceva mecanici...de fapt era o dacie sport cu acoperisul taiat si pusa prelata :)) Si la aia o sa ii fac poze, daca o mai gasesc pe undeva.Ca acum vreo 5-6 ani era de vanzare.Nu am mai trecut pe acolo sa vad daca mai exista sau nu.... MAi liseste dacie 4X4 de teren, ca in rest le-am vazut pe toate.Siu dacie-bmw exista, am vazut-o la show-u de la Arad.Avea faruri si topuri de ursulet, masca de pisica (cred) si bord tot de ursulet. Sa vedem ce surrixe ne mai rezerva viitorul. :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning