![]() |
Re: DJ 01 XNZ - "E" wannabe "SE"
sambata si duminica sunt plecat la emma la severin.
suna-ma in timpul saptamanii ca sunt la garaj la munca la masina. |
adu-mi aminte sa-ti dau ce am folosit eu pt plastice...sa nu mai urle.:D denaturatule:))
|
2 Attachment(s)
|
aia e !
neaparat sa scurtezi + intaresti amortizoarele ca le faci praf... asa am facut eu si acum sunt numai bune de aruncat... |
Re: KDM Matiz | DJ 01 XNZ - in continua schimbare
Arata super asa lasata. Ai trecut de cateva ori pe langa mine . Si am observat ceva , acum 3 zile parca , in drum spre motor x , pe langa MeC te-am depasit , dar inainte de asta am observat cum iti face roata spate, parca era asa ca un 8 trepida , ori cauciucu ori roata toata nu am observat bine. Poate ai remediat problema dar nah , am zis sa iti zic . M-as fi oprit sa iti zic atunci da ma grabeam sa ajung undeva. Per total oricum e bomba masina! Ma face sa imi doresc si eu um Matiz:lol:
|
e clar...acu' chiar trebuie sa o schimbi:))
|
Cat baga?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
se pare ca o sa bati, iar, multa lume la fund cu matizul... de data asta pe partea de exterior... ca si pana acum.. cu partea de "slide-uri"
multa bafta! |
Nu m-am apucat de ea sa bat pe cineva la fund, cum nici de-a latu' n-am ars-o pentru asta, ci pentru mine, pentru placerea si satisfactia mea :-P
Treaba continua, sper sa apara cat de curand jante. |
Titlul e prea tare ... :lol: KDM!!! 8)
|
Am avut o discutie cu cineva, pe tema asta, cu Korean Domestic bla bla bla si am zis ca e funny :lol: Oricum, o sa-i schimb numerele saptamana viitoare si cred ca-i pun JDM :twisted:
|
bine gabiiii hai cu KDM :D ce si eu am KDM trebuie sa imi fac un stiker :D ce sa fie doar JDM o dam si noi pe KDM :twisted:
|
1 Attachment(s)
Salut
Arata bine masinuta asta a ta:D Am si eu o intrebare daca nu te superi..imi poti spune ce cod are verdele acesta sau ce nuanta este? Multumesc si scuze de off:D |
Habar n-am, sincer. A fost singurul verde pe care l-am gasit in momentul ala si l-am luat, desi voiam verde Kawasaki. Il gasesti la Policolor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning