![]() |
Invidia dintre baieti nu prea este chiar asa de mare cand vine vb. despre MASINI. Dar voi fetele va place sa va atacati intre voi in orice mod gasiti.
Sincer!!! |
spune-ne cu ce masina ai fost cu 320km/h ca mor de curiozitate :))
|
hondaru e baiat destept !!!
|
hai baa ca ioam zis primu ' ce naiba :? .... :D :wink:
|
rs4 viteza maxima=309 din cate stiu io :?
|
Re: De ce atata gelozie dela o masina?
Quote:
ori.. crystal o fi visat.. ca merge cu 320 km/h |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
La 320 km/h iti zic eu ca nici pe Schumacher nu-l ia somnul daca sta in dreapta!!! Poti sa fii tu si intr-un SLR!!!!
Cred ca tu ai avut vreo 120km/h si din cauza somnului ti s-a parut ca era 320 km/h. Pe bune!!! |
:lol: :lol: mai stiu eu pe una care cica a trecut pe sub tir cu unu cu masina, in drum spre arad :no: :hahano:
|
Re:
Quote:
|
Esti blonda? :lol: :lol:
|
Invidia combinata cu sentimentul propriei neputinte pe de-o parte, la fel ca si opulenta, grandomania si aroganta de cealalta parte, sunt caracteristici ale unui popor care \"vine de foarte jos inspre democratie\", dupa spusele lui Patapievici. Si spun asta pt ca la noi ambele conduite sunt fenomene de masa. Masinile reprezinta doar unul din motive. La noi exista impresia ca daca avem si noi BMW`uri, Mercedes`uri si un Mall, suntem cam la fel cu cei de afara.
Iata si in cazul forumurilor de exemplu, pe cele de afara oamenii sunt mult mai relaxati, chiar si sub protectia acestui relativ anonimat, oferit de forumuri, in care se pot manifesta cat de hormonal doresc. La noi aproape orice topic se transforma intr`o competitie originara intre pseudo-barbati, cu caracter de \"care e mai smecher\". Ar fi muuulte de zis, dar raman la atat. In concluzie, astia suntem noi. Dar invatam. |
Quote:
Asta doar asa ca info. generala!!! |
Re:
Quote:
Si + k topicul asta ar merge mai bine la \"Femei\"... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning