![]() |
Re: Vreau o parere....
ba o sa pun ca am primit o imprimanta cu scaner.......de la unchiu' din Spania :D......da am o problema......nu mai imi vine nimic pe mail de la 4tuning..nu mai primesc nici un msg.......ce scrieti pe forum..nimic.....ce se intampla????
|
1 Attachment(s)
Inca un desen....tare pana pe dreapta :))
|
"tare pana pe dreapta"=trage pe dreapta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte faine desenele :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de desenul asta :D SUBARU IMPREZA
|
daca nu-i copiata, arata f bine
|
dap misto...
|
Cam asa deseneaza si varumio
|
si eu desenam in liceu pe note
|
Eu il capaceam pe un coleg sami faca desenele...La desen is PRAFF:???:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hmm intentia este buna,dar din cate vad aici perspectiva este gresita si nu are profunzime,ai putea sa incerci sa vb cu cineva de la un liceu de arte sa-ti faca niste masini si sa incerci sa copiezi pana iti faci mana sau sa incadrezi tot intr-un volum facut in perspectiva si apoi sa-l definesti.In cea ce priveste rotile din fata nu se prea fac pe aceasi linie,de obicei se fac putin virate,varianta cea mai simpla ar fi sa cauti o masina in perspectiva si sa faci cu o foaie de calc peste si sa te uiti pe poza reala cum cade umbra,cam asta ar fi.
|
frumoase desene baietii dar vati gandit ca din desenele astea ar iesi niste stikare misto.nu trebuie decat sa le descarci pe un stik si sa te duci cu ele la complex creanga la etajul 1 si sa vb cu baiatul ala ca are masina de taiat autocolant care taie ori ce model si culoare. eu as incerca dar nu ma am cu desenul le am mai mult cu mecanica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning