![]() |
Re: Achizitionare Diesel (nou) !
Quote:
|
La 15000 EUR nu ti-as recomanda nici una din variantele propuse de tine. Eu as merge pe Mondeo, passat, audi, golf5 SH. Riscul e mare intr-adevar dar daca ai rabdare si cauti bine s-ar putea sa gasesti ceva bun, cu relativ putini bani si in care sa nu te bagi pana-n gat cu piesele. Eu am avut norocul asta. Parerea mea. Bye
|
Aloooo, ma referam in conditiile din Romania, nu Germania, motorina, prafu, documenteaza-te tu vasluiu de conditiile din Romania, dar tdi-urile sunt adaptate mai bine conditiilor de la noi.Dar ce rost au discutiile noastre, el decide, si poate ne ofera si noua un raspuns la ce a ales.
|
eu ti'as recomanda ford focus 1.6 110cp tdci, daca ai zis ca ai buget pana in 15000. masina trage destul de bine, m'am dat si eu o perioada cu una, si nici consumu nu e rau, pana in 8 in oras (nu mers batraneste ;))
|
Am un prieten care si-a luat hyundai accent 1.5 crdi noua.
sa stii ca merge super. arunca un ochi pe la reprezentanta si vezi daca iti place. |
Corect. El decide. Noi doar ne dam cu parerea. Oare s-a hotarat?
|
Reactivez topicu' asta....
Sunt si io in aceeasi dilema...vreau un dizal echipat decent (un minim de confort si siguranta:ABS, Clima, Geamuri Electrice, Oglinzi Electrice si Incalzite...) la vreo 13-14000E. Gasesc?;;) |
deschide alt topic...
|
trebuie neaparat s a fie noua
|
Quote:
|
Skoda Octavia Tour Sport 1.9 TDI noua. Cunosc cateva persoane care detin aceasta masina si sunt extrem de multumiti de ea. Daca vei intra pe site la Skoda o sa vezi ca masina are ceva dotari, cam tot ceea ce iti trebuie.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
M-am uitat pe site-ul celor de la ATS si am descoperit ca C4 Coupe Champion 1.6HDI are niste dotari care fac cu ochiul dar....costa 15684E + taxa de prima imatriculare plus taxa de 80E pentru imatriculare si alte acte (taxa de platit celor de la leasing).
Citroen C4 Coupe Champion: * ESP + ASR (Program electronic de stabilitate) * 6 Airbag-uri (airbag-uri frontale, laterale si cortina) * ABS + EBD * Climatizare bi-zona * Radio CD cu 6 boxe si comenzi pe volan * Jante Aliaj 16" * Pilot automat si computer de bord * Oglinzi si geamuri electrice fata * Inchidere centralizata cu telecomanda * Proiectoare ceata * Pachet "viata la bord": cotiera centrala reglabila longitudinal cu spatiu de depozitare, plasa bagaje. Pare interesant...ce parere aveti despre aceasta masina? Ceva posesori p-aci? Nici SKODA Octavia ori Accentu' nu sunt masini rele, mai ales Accentul care are (cel putin asa'i marketingu') 6 ani garantie. |
Sa te uiti la Accent ca exista o * la cei 6 ani garantie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning