Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   subwoofer + amplif + player de bord. Sfaturi, sugestii etc (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/311728-subwoofer-amplif-player-bord-sfaturi-sugestii-etc.html)

pilula20 01-04-12 23:41

Re: subwoofer + amplif + player de bord. Sfaturi, sugestii etc

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 4958900)
Pilula vad ca si tu te ocupi cu vanzarea produselor, fa o achizitie a produselor enumerate de mine te ajut eu cu schita la incinta, si faci si tu o mica comparatie intre ce am scris eu si subwoofer-ul recomandat de tine. Incercarea moarte nu are, si macar iti dai si tu cu parerea despre care cum suna. Dar sa ii faci o cutie ok, nu una cu portul subdimensionat cu are acel sub recomandar de tine.

Norbi vrei sa ne confruntam un pic sau nu vad care ar fii faza?!

RELLAXX fiecare cu parerea lui nu?

Dragster 02-04-12 00:09

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 4961382)

:lol::lol::lol:

ReLLaXX 02-04-12 00:41

Quote:

Originally Posted by pilula20 (Post 4961382)

Eu eram cu parerea mea si a producatorului. Trebuie sa recunosc ca am trisat. :-P

pilula20 02-04-12 00:43

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4961417)
Eu eram cu parerea mea si a producatorului. Trebuie sa recunosc ca am trisat. :-P

perfect de acord cu tine , oarte bine ;))

Bigu 02-04-12 00:44

Pilula, o parere trebuie sa vina si cu niste argumente, tu ai aruncat o vorba gen, e brandul x logic ca suna bine ...
Cat despre a doua parte, :lol:

Numai bine!

pilula20 02-04-12 00:52

eu am incheiat subiectul!

Raul V. 21-04-12 20:53

imi pare rau ca am cauzat aceasta mica disputa pe forum. oricum, m.am lovit de alta problema, unde, din nou, am nevoie de ajutor.

presupunand ca bugetul meu este sub 2000 ron, am gasit ceva de la o cunostinta de mare incredere un HU, amplif + subwoofer, cu montare tot ce trebuie. pretul exact nu il stiu inca, mai trebuie sa se intereseze. oricum ar fi, subwooferul + ampliful duc 600w each.

enigma mea e asta : sa optez pentru boxe de masina + hu + amplif + subwoofer mai slabe sau sa pastrez "pachetul" de mai sus, fara sa modific boxele stock?

mersi mult de atentie fratilor, sa ne vedem cu bine la ceva editii de CNCA, pe catva dintre voi chiar as vrea sa va cunosc irl.

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning