![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
Saptamana asta o sa-i schimb bucse , pivoti , trebuie inlocuit si un burduf la planetara si daca tot ma ocup de partea aia o lucrez si la arcuri ...o sa revin cu poze .... :D
|
la cercul angel eyes ce anume ai folosit ? plastic ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ba se duc bucsile. pentru ca atunci cand se monteaza bucsi noi, bratul trebuie strans in pozitia de lucru a bucsei, adik un pic la orizontala, iar cand o cobori, trebuie sa slabesti toate bucsile o pui pe gropa undeva si strangi bucsile la loc in pozitia in care sta dupa coborare. din arcuri tai din partea care se aseaza pe taler, si nu e obligatoriu sa il aduci inapoi la orizontala. |
Quote:
Mai usurat ...ca am fost la un mecanic (prieten de familie) ma sfatuit sa o ridic de spate si automat se coboara fata si nu eram impacat cu ideea ... Azi i-am schimbat si bucsele si pivotii ... axurile la bascula ca au iesi piulitele cu tot cu filet :peace: un burduf la planetara care sa rupt... Si maine poate pun arcurile ....dar din cate stiu eu este un pic de chinuiala la demontare si la montare... :cry: exista vro smecherie sa imi usureze munca.. ? intreb pe cei care au mai trecut prin asta.... :?: |
Quote:
|
Quote:
Ti-am ascultat sfatu si iam coborat numarul sub bara ...si intr-adevar ii sta mai bine ....si jantele sunt albe :-? dar oricum o sa fac rost de niste jante cms in 5 spite ... mi se pare cel mai frumos model ...(inafara de gotti si cele de la turci care nu stiu de unde le au :-?? ) |
Quote:
Sau asta este o problema care nu poate fi evitata "ducerea bucselor" ? Daca poti sami spui pe scurt tot ce ttrebuie modificat pentru a o cobora .. Ms anticipat... |
Quote:
ca sa lucrezi si amortizoru e mai greu, dar cand dai amortizoru jos vezi k sub plasticul ala care acopera/protejeaza tija este un tampon de vreo 7 cm. E, pe ala il tai in jumatate, sa aibe cam 2-3 cm, si il pui asa. ca sa nu bata amortizoru in numa in guma aia, practic, "ii maresti cursa". succes! |
6 Attachment(s)
Cum mi-am scos masina dintre troiene asta iarna ....
Si asa le-am facut treaba celor cu deszapezirea ... |
La mine nu a fost chiar asa rau ca este campul si a mai zburat din ea,nu a apucat sa se aseze chiar cum trebuie.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place cum vin cu triple rosii se vede smecher rau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning