![]() |
Re: Dacia 1310-99'(planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Era bobina stricata, bine ca pe jumate am desfacut motorul...in fine, azi am luat un g3 lovit cu 2000lei, nu-l tin, cat sa-l fac si o sa fie de vanzare :) 1.8GT 90CP, 2usi, 2airbaguri, ABS....
|
Azi am ridicat coletul. Merci inca o data pentru colaborare.
|
Quote:
|
Quote:
nu pare asa lovit il faci cu bani putini ai dat bine pe el avand in vedere ca ,este imatriculat... |
Quote:
|
Quote:
mersi, jantele au ajuns on oradea ieri, leam vandut pentruca aveam nevoie de bani, si ca poategasesc cv mai fainute. pai cam asa cum scrie, planuri pe termen lung.....daca ma ajuta si pe mine cu niste suporti de motor de audi facute pt dacia atuncia termenul lung se scurteaza:-P |
Pana la urma era bobina stricata, l-am schimbat reglat aprinderea si merge brici :D...azi am tot umblat cu masina si merge foarte bine, se simte si ca am marit compresia motorului, la consum inca nustiu cu cat o sa simt, dar de tras trage mult mai bine ca inainte, acuma astpet sa am timp sa ma apuc de partea suspensie, as vrea sa o las mai jos unpic, si dupa aceea trec la 4 prezoane.
Caut cutie Audi b3, ambreiaj (1.8 ) electromotor (1.8 ) volanta (1.8 )si daca cineva mar putea ajuta cu niste idei pentru suportii de motor :-? |
1 Attachment(s)
O pozs mai noua:)
|
3 Attachment(s)
Caut galerie pentru carburator dublucorp (Nova)...
Intre timp am terminat golful de asamblat, si mai astept sa pot sa-i vopsesc aripile si capota. Probleme am in ultimul timp cu incarcarea la Dacia, sa rupt o bucata din rotor in alternator si imi uzeaza foarte repede carbunele.... astept sa fac o asigurare la golf sa ma pot duce pana la tara unde am garaj si o gramada de piese de Dacia, mai am vreo 3 alternatoare de Dacia sa vad daca reusesc sa fac din 4 unu bun :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
piesa user-ului 9322alex |
1 Attachment(s)
Quote:
si unpic iesit la iarba verde! :D |
Quote:
|
Quote:
Am facut rost de galerie de admisie de dublucorp, astept sa ajunga si sa vad cum tai galeria de simplucorp, ca parca am auzit ca se paote taia, si daca nu mai astept sa gesesc si emisie!:!::D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning