Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs - Rezultate (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3115-concurs-rezultate.html)

tng 05-01-05 20:22

5 Attachment(s)
:arrow:

tng 05-01-05 20:27

Sper ca n-am omis pe nimeni..asteptam criticile/ideile/felicitarile..voastre.

Respect all pentru munca depusa.
:peace:

criss 05-01-05 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Sper ca n-am omis pe nimeni..:peace:

Da ffocus nu-i???????????????????????????????????????

.....and our friend Piry ????????????????? :D

tng 05-01-05 20:45

Piry avea jumatete din imagine acoperita cu eroare si..pacat era frumoasa :P :D

ALXutz 05-01-05 20:46

Salut!
As vrea ca xxDADIxx sa faca o analiza a tuturor bmwurilor, sa vedem care unde si ce a gresit. Pana una alta nu vreau sa fiu carcotash, dar am vazut ca cineva consideta masinile lui criss si ffocus cele mai reale! La BMWul lui Criss mi-a placut mult ideea de burnout, dar din pacate rotile (in special roata fata) se vade fara prea mult efort ca sunt desenate... discul de frana nu este altceva decat un cerc in gradient peste care vine o pata rosie... Iar masina per total dupa parerea mea se vede clar ca e modificata pe calculator, modificarea culorii eliminand din umbrele si luminile de pe masina reala si facand-o sa para virtuala...
Eu unul stiu deja unde am gresit, unghiul scaunelor masinii nu se potriveste cu unghiul din care este fotografiata masina, insa din lipsa de poze si din lipsa de conexie la net am lasat-o asa, nu am cautat alt interior... Daca am mai gresit undeva kiar sunt curios sa aflu unde...
Masina lui ffocus mi se pare si mie intradevar cea mai reusita, so, felicitarile mele!

Bafta tuturor la Focus :) C ya!

MaF|OtU 05-01-05 21:00

mie mia placut cel mai mult cea a lui lancerEvo
nu situ de ce nu va place ? ..... nu imi pot da seama
a si tunat-o , arata super ce sa mai , splendid
felicitarile mele lancerEvo

Spor la treaba la ford focus ... sper sa imi atragi atentia si acolo :wink:

xxdadixx 05-01-05 21:25

Va iau in ordine:
Santos: La tine e simplu, jante la extrem in spate nici cauciuc nu ai, usa nu ai finisat-o calumea. Nu te-ai chinuit sa castigi :lol:
si geamurile alea :cry:
LancerEvo:Coupe-ul tzi-a reusit! Eleronul nu se vede prin el, nu l-ai decupat bine,a doua tzeava
de esapament nu centrata,spoiler fatza nefinisat, decal-ul lasa de dorit si busonul ala de la rezervor, mai bine nu-l puneai!
Dualled: Jantele-s bune, culoarea OK, geamuri OK dar decal-urile alea nu arata cat de cat adevarat,
Alex: Si la tine e bine culoarea si geamurile. Rotzile se vede ca sunt identice iat decal-ul ala tzi-a reusit
pe jumate. Buza aia din fatza e de slaba calitate JPG.
Al3xius: Jantele sunt OK dar la tuning exterior :roll:
Criss: Burnout-ul ala arata bine dar franele :mrgreen:
TNG: Culoare ok, jante ok. Ti-am mai zis care e problema la tine ( Adobe-ul - reisntaleaza-l ) se vede prea spalacit
la extremele spoilerelor. Si decalul ala....
COX: jantele, decalul si culoarea in aerisire!
Andrey 2003- ff putzine greseli, de nebagat in seama !
F Focus - castigatorul - Deci masina asta arata cel mai real cant te uitzi la ea, ocolind geamurile din spate. Dar
stopurile, spoilerele, pragurile sunt OK. Si decalul arata la locul lui!
Mie mi-a fost foarte greu sa decid ( sincer ) primele trei locuri se bat intre (ffocus, andrei 2003, lancer evo)
Asta nu inseamna ca trebuie sa va descurajatzi, sasa nu castigatzi nimic decat experienta!

lancerEvo 05-01-05 22:31

hehe acuma ii meciu meciurilor sa il facem pe focus pe teren propriu!

Piry 05-01-05 23:47

1 Attachment(s)
cel din urma va fii cel dintai.

mie sincer imi pare foarte rau ca nu am vreme ca si toata lumea :P fac si eu ce pot in mai multe zile destul cu offtopicu

ultimu concurent eu! ;) cu cea mai naspa masina :P si am uitat sa-mi arunc pe el un vinyl :(

imi place cum bate lumina pe el la nebunieeee

si daca va uitati mai atent masina mea ii mai scurta ca si avoastra ;) :oops: :oops:

GolfuletzS 06-01-05 09:04

Frumos lucrat ....in cate zile/ore la`i facaut ?

tng 09-01-05 11:38

6 Attachment(s)
Ford Focus !
Asteptam criticile/felicitariile,observatiile....voastre.

tng 09-01-05 11:40

3 Attachment(s)
:arrow:

tng 09-01-05 11:43

Gradul de dificultate a fost ceva mai ridicat si din acesta cauza nu pre` au fost multi participanti :)
Oricum felicitarile mele baietzi !

steph 09-01-05 11:56

tng ai uitat focusu` lui ALXutz

xxdadixx 09-01-05 11:56

Felicitarile mele la tozi si in viitorul concurs vrem un Pool! sa nu se creada ca tzin eu parte cuiva.

All times are GMT +2. The time now is 17:52.

- Copyright 2026 4Tuning