![]() |
Re: Putere pe solenza? intrebare
pai....la o solenza nu prea ar avea rost sa bagi bani in aspect...si acum depinde ce vrei de la o masina...sa fie frumoasa la exterior sau vrei sa o simti cum fuge de sub tine....sau poate le vrei pe amandoua :lol:
|
si eu is de aceasi parere.Pt inceput ii buna solenza si fuge bine.Invata sa conduci sa te obisnuiesti cu masina si apoi treci la ceva mai puternic.Ti-o spun pt binele tau sa nu te arunci direct la masini puternice pentru ca nu ai destula experientza si doamne fereste de ceva nu vei sti cum sa reactionezi. Cred ca si asta ii unu din motivele pt care sunt atat de multe accidente cu tineri care pun mana pe masini prea puternice si nu stiu sa aprecieze masina
|
Oricum nu cred ca o sa am viata prea lunga cu masinile :lol: :lol: :lol:
|
Daca nu doresti sa tii masina mai mult de un an nu stiu cat de profitabil este(mai degraba nu este), dar se pot face multe amuzamente cu o masina care nu emite in mod normal multe pretentii pt ca eu cred ca sunt prea multi posesori de masini post 2000 cu motoare 1.6, 1.8, tdi, etc carora le e lene sa dea inferioara sau care nu se gandesc la cum sa plece si ***-uri d-astea.
Oricuim cu o compresie marita poate la 10.5-10.6, a alta axa cu came +cele spuse de tine +chip probabil o sa ajungi la aproape 100 cai pe 980 kg. ceea ce inseamna probabil <10s 100km/h. Comparatie Golf 5 140cp(2.0 tdi) are suta 9.3. Vezi solenze gen TRA, DRG si poate chiar si FMD Oricum, cred ca cel mai important e sa-ti faci o masina cu personalitate. Problema e ca doar modif la motor duce la undeva peste 1000E...(ma refer la tot ce am specificat mai sus) |
Tu mai intai ia-ti carnetul, fa-ti boxele, intre timp capata experienta, si apoi sa te gandesti sa cresti puterea.Eu am facut scoala pe o dacie veche si cand am trecut pe SuperNova a fost mare diferenta...dupa un an am modificat-o la motor..pana atunci sonorizare completa geamuri electrice si alte prostii...cand am inceput cu motorul deja aveam experienta(in conditiile in care eu fac minim 30 000 km pe an, m-am dat de sute de ori prin poligon si pe macadam).De modificat iti recomand sa incepi cu evacuarea apoi admisia si sa te opresti aici.Oricum evacuarea si admisisa nu fac mare diferenta, se aud frumos si raspunde motorul mai bine la apasarea acceleratiei.Avantajul e ca e masina usoara.Mult succes si ai grija...nu cred ca ai idee in ce situatii neprevazute te poate pune masina asta...nu zic ca nu e stabila dar tre sa stii si tu ceva si sa nu fortezi inutil.PAREREA MEA!!!Pe Solenta sau SuperNova sa potriveste de minune motorul de renault williams de 1.8 140 cp
E racheta.Am mai vazut o supernova cu compresor mecanic..in treapta 3 la 80 km\h pe astfalt ud ii dadea omu talpa si rupea aderenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning