![]() |
Re: viteza maxima
Quote:
|
da man:)).........
|
Quote:
|
pantei :P
(***uti sistemul de scris cu 10 caractere) |
nu-i stres te opresti cumva Doamne fereste sa nu fie un copac sau sa bata mai zdravan vantu
|
sal eu am avut un bravo 1.2 16v 82cp si am prins 200 cu el atat pe autostrada cat si prin ro unde se poate.e cam max cat poate poate la vale mai mult:P asta din cauza motorului.Acum am un alt bravo 1.9jtd gt si na asta la 200 merge ca aia la 160 deci na e dif.va salut si care vrea masina e de vanzare!Vreau sa o schimb cu un stilo jtd
|
Dabagaul e lin incearca pe Feleac:)))
|
Quote:
|
Azi am mers cu Stilo-ul meu coupe 1.8 16 V din 2002 cu 210 km/h.
|
misto alex.sa ai grija de ea:D
|
1 Attachment(s)
nu ma intrebati cum de s-a intamplat minunea... dar astazi mi-am doborat vechiul record. si culmea... cu inca 2 oameni in masina...
165. are cineva idee la 1.3 JTD care e viteza maxima ? la 1.2 scrie 155 si a luat 165, iar la 1.3 scrie 165.... |
bravo monk. chestia e care: am si eu un punto ca al tau. si la noi in mures pe str doja este montat radar si din pacate vitezometrul iti arata cu 3-4 km mai mult decat radaru.
am mai fost cu un prieten care are tot punto si exact aceiasi chestie. asa k nu te-ai dus chiar cu 165:D da e bine oricum sper k nu mai inteles gresit:)) numa bine |
oricum a crescut "recordu" pt ca ultima oara era 160 ... deci 155 :))
|
Salutare..
ma scuzati de va intrerup...posesor fiat tipo 1988..viteza maxima 150..autostrada BV-B!Motorizare 1.7D...ce credeti?(3pers in mash):rolleyes2 promit nishte photo dupa 1apr!..pan atunci bafta all!si long live FIAT |
salutare. e bine fi@tz3l pt o masina din 1988:D
cati cai putere are? fiat rules:) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning