![]() |
Re: Femeile la volan
Quote:
|
Quote:
Vezi ca N este langa M pe tastatura si daca vrei sa iti dau eu lectii de injuraturi ca la usa cortului , ti le dau mocca ! Quote:
Sau ai ultimul model de tastatura care scrie singura ... e ... unii au tastatura stricata , de aceea lipsesc anumite litere , simboluri sau cifre ... Asta ca ... vezi sa nu dea in foc ciorba sau se se arda cartofii ! Fir Intins ! Doar daca vrei sa te spanzuri. |
hehehe,c se aprind unii cind vine vb d greselile lor...;) ...dar femeia sa taca cind u iti permiti sa vb cu ea cum iti convine tie????:D :D :D
|
primu clip e mortal , dupa c a busit unpic masina din fatza si poate si pe cea din spate, dupa c ia luat 3 min sa faca n manevre a realizat ca nu incape masina , saracu neuron cred ca avea gripa :D :D :D
|
Quote:
Vezi ca si tu ai o "locatie" dubioasa rau !!! :D |
1 Attachment(s)
Deci...
:arrow: :arrow: :arrow: |
[QUOTE=ct77pia;716263]Sa mori tu ... hai ca vin la tine sa imi dai lectii de gramatica !!!
Vezi ca N este langa M pe tastatura si daca vrei sa iti dau eu lectii de injuraturi ca la usa cortului , ti le dau mocca ! ce pot sa spun decat te astept cu drag... |
o intrebare am si eu...daca topicul contine filmulete n-ar trebui mutat @ "FILME cu masini - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc." ?
|
omg ce-mi place...super atmosfera, toata lumea comenteaza...
vin eu si scriu ceva...se inchide topicul... just testing :D si ca sa nu fiu complet offtopic uitati o stire interesanta http://digg.com/offbeat_news/Woman_f...rs_250_lessons |
1 Attachment(s)
Salut CarGoVroom .
Hai sa vorbim ceva . |
[QUOTE=Un bou de vanzare;724003]
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning