![]() |
Re: subwoofer
blak... Eu am sa conduc testele, cu ajutorul unei echipe.
Sunt curios daca intrebi ca un potential cumparator, sau doar sa intrebi. ;) Pentru linistea ta, testele vor fi destul de tehnice si pentru cei care stiu. CEL mai important criteriu este performanta/pret in cazul unui sistem de buget. Restul enumerate de tine, chiar si prezente in test, vor fi doar de completare sau poate inutile pentru unii dintre potentialii cumparatori. Ca dovada ca singurul care a intrebat....esti tu. Si inca nu sunt sigur de motiv. :p Daca dupa acest test cineva doreste sa faca unul de asemenea amploare si mai bine decat noi.... are tot sprijinul nostru. Cat traim invatam. Toate conditiile testului, echipa si detaliile vor aparea dupa ce acesta este efectuat, intr-un topic separat unde lumea poate sa afle tot despre acest subiect. |
Motivu e simplu... eram curios dak e un test ca cele de afara.... atata tot :) bafta la teste
|
Quote:
|
@tico_rs
Daca nu ai auzit tu, nu inseamna si ca nu exista. |
evident... sunt multe lucruri de care nu am auzit si totusi exista, altfel nu intram pe forum sa intreb :)
niste linkuri cu aceste sealeduri de care tot vorbit m-a ajuta mult |
Suburi amplificate gasesti la Pioneer, Hertz, etc. Va fi insa mai greu daca vrei compresie.
Raspunsul meu era postul lui tico_rs referitor la suburi amplificate. |
@saxo: De-aia am si spus ca "nu am auzit" in loc sa spun "nu exista" si sunt mai mult ca sigur ca depasesc bugetul unui sistem similar pe componente, neoferind nicio posibilitate de upgrade ulterior... Cred ca esti de acord cu mine, ca BassPro de la jbl, BassLink de la infinity, mai era un pioneer asemenea, nu sunt suburi extraordinare si ca la banii aceia se pot face alte lucruri mai "bune". Si daca BassPro nu suna extraordinar, doar nu te asteptai sa ii recomand omului Audiovox....
Acum daca ma gandesc mai bine, era unul de la Alpine f tare, dar era de fapt o cutie cu statie pe ea, iar pretul iti facea parul de pe picioare sa cada... @cristi: Cutii face toata lumea... sunt destule topicuri pe la bazar, iar daca esti din Bucuresti, ti-am spus, ca pot sa iti fac si un demo, si pot sa te ajut si cu cutia... |
Si tu ai dreptate. Ideea e ca sunt putini fabricanti care fac suburi "tari" amplificate, si asta din cauza faptului ca cei care cauta asa ceva nu sunt persoane cu pretentii si vor ceva compact, usor de instalat si ieftin.
|
Quote:
Dar cum a mai spus cineva :pentru completarea unui sistem audio normal ,un sub amplificat este ideal pentru un om care nu vrea sa stea cu o gramada de fire in portbagaj si care are nevoie de spatiu in portbagaj pentru borcanele de muraturi. Am montat la cineva un BassPro pe Fabia combi si tot i se parea ca ii ocupa prea mult spatiu.Sunetul nu a fost multumitor decat dupa ce i-am bagat in intrarea de linie semnal de nivel mare :twisted: . Dar pentru dimensiunile lor isi fac treaba. Oricum nu te gandi la pocnitori gen SAL si alte treburi pentru ca nu au decat un amplificator de 2X19W pe un difuzor cu 2 bobine (asta in cel mai bun caz). Depinde si ce pretentii ai de la el in final. |
blak... a participat cineva la un test "de afara" ca sa ne spuna cum e? ;)
|
nu mai imi iau subwoofer.. nu de alta dar mi l-au luat colegii de ziua mea :D
l-au comandat vineri azi trebuie sa ajunga.. este vb. de Audiovox dupa cel il montez va spun cum suna |
Concluzie: Audiovox BA200 e o pocnitoare de bani multi (mai mult de 1 milion nu face, max. 1,5 mil). Difuzoru are un randament bun, insa incinta este construita din carton (asemanator cu tubul de carton de la rolele de autocolant.. de exemplu), contactele foarte proaste...
Patea buna e ca tipul de la car-sound a fost destul de amabil, i-am mai platit o diferenta de 2 mil si mi l-a schimbat cu amplif Blaupunkt Gta 2 Special + subwoofer Gtb 300 de compresie si pot spune ca suna beton. Un bass rotund, pe care il si simti. merci de sfaturi la toti copiii :) |
# Blaupunkt MK II 1200 Pachet Bass cu kit instalare cadou !
# Pachet bass: incinta bass compresie, amplificator si cadou un kit de instalare # Incinta trapezoidala compresie cu difuzor 30 cm Blaupunkt GTt 1200 # Putere reala RMS 250W # Putere maxima 750 # Raspuns in frecventa 35-500Hz # SPL 91dB # Dimensiuni 482x387x378 mm # Amplificator Blaupunkt GTA 2 Special MK2 # Amplificator stereo 2 canale # Putere reala 4 ohmi RMX 2x60W # Putere reala 2 ohmi RMX 2x90W # Putere reala 1 ohmi RMX 180W in punte # Raspuns in frecventa 10-30000 Hz # Filtre Low-pass si High-pass variabile # Stabila 2 ohmi # Bass -Boost # Dimnesiuni150 x 57 x 260 mm # Kit instalare 200W cadou!!! # 5 m cablu rosu alimentare # 1.5 m cablu gri masa # Suport siguranta 30A # Cablu RCA 5m # Cablu remote 4.5 m # 2 m cablu subwoofer # Terminali conectare subwoofer |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning