![]() |
Re: sfat achizitie masina
un 320d e90/91 cu 130k-170k sunt multi km?...banuiesc ca e putin pt un bmw diesel :-??
|
Eu in locul tau as prefera o masina sub 100k km daca se poate la 50-60k km ar fi foarte bine. bafta si sa ne spui si noua ce decizie o sa iei :)
|
Ca tot esti in italia as alege o Alfa 159 sau GT sau Brera, insa aceasta din urma nu stiu daca se incadreaza in banii tai. In fine, ceea ce vreau sa zic este ca esti tanar si trebuie sa profiti, ia o masina cu motor mare, sa se duca, vrei si tu senzatii. Profita acum cat esti tanar ca dupaia o sa te dai pe Passaturi si alte breackuri din astea pana atunci alege cu inima. Vorbesc din proprie experienta.
|
Uite prietene masina pt tine, ce mai vrei mai mult de atat? Se compara masina asta cu cele enumerate de tine?? ... in nici un caz
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=211607200 |
Eu zic sa te orientezi la Alfa 159 e superba imi place la nebunie si mai ales ca locuiesti in Italia. Lasa ca VAG are toata lumea. 19 jtdM e bestial eu am mers cu 156 19 jtd si m-a uns la suflet.imi imaginez cum merge 159.
|
Si mie imi place 159 dar totusi o consider o masina mai serioasa destinata unei varste de peste 30 de ani, pt varsta lui e mai potrivit un 147 sau un GT, sau de ce nu un 147 gta daca'l tine buzunarul la intretinere.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning