![]() |
LEGAL RACING
Se poate face chip, ceva la evacuare, filtru si arcurile sunt modificarea de la suspensie de la Eibach sunt ceva mai joase 2-3cm si mai tari. Toate astea se pot vinde in Romania acum. |
bagi ink 2000 in logan in tuning si tzi se rupe bascula
|
Re:
Quote:
nu este adevarat... reclama respectiva unde ai vazut scria masina are pretul SUB 10.000e, deci nu o vindeau la 10.000, eu parca asa imi aduc aminte ca am vazut |
Stitzi ce zik nemtii de logon?
\"Cool car and very cheap\" eu \"really?i don't really think so...it burns too much gas...and it looks like hell\" el \"but it's very cheap for a new car\" Asa ca nu va mai mirati atat...ca chiar asa e...nemtii au o parere buna...si ca sa mai zik ca la radio in germania cantau O-zone in disperare?Poate e prea mult... |
nu arata rau.are un tuning subtil de elemente minime.desigur cine vrea poate sa o faca chiar ca si pe aia a lui tatae. :lol:
|
LEGAL RACING
In curand se va anunta o cupa monomarca unde Dacia cu Logan vor fi protagonistii.Masina se doreste sa coste sub 10 000euro. Germania este tara unde se va incepe acest proiect. |
am o mica intrebare ... oare dacia logan cea pentru EXPORT ... sa zic asha ... este facuta la noi ?! ... sau nu? :D
|
:lol: :lol: :lol: ..sincer....aia nu mi se pare mashina tunata.este o mashina stock cu jante schimbate si aripioare p spoiler....si....cam atat....URATA MASHINA!!! :!:
|
De ce toata lumea zice ca e urata k e naspa k e proasta unii dintre voi poate n-ati condus un logan ...sa vedeti cum e ....nu vreau sa zic ca e cea mai tare am condus si alte masini ...a8 4.0 quattro spre ex oricum eu daca acum as avea bani mi-as cumpara un logan 1.6 e masina buna ..si imi place
|
Acum vad ca se sterg si posturi on topic...frumos...forumul lui papura-voda...cele mai calde urari de sanatate celui care mi-a sters postul care era on topic...la cat mai multe frigidere pline cu carne...
Mai spun odata ce am avut de zis: n-as da 10.000 E pt o Dacie cu jante mai maricele si cu aripioare pe spoilere nici mort... |
CT-05-DGP....ai intrebat:\" De ce toata lumea zice ca e urata k e naspa k e proasta \"......hmmmm.....pentru k asa este! nici mie nu-mi place sa spun k mashina fabricata in tara mea este proasta....dar asta e adevaru si il stim cu totii....poate k loganul acum merge bine...si poate o sa mai mearga inca vreo 2 ani :? (dak nu cumva, pana atunci, ti s rupe fuzeta...., intri in pom si mori! :!: )....dar dupaia sa vedem ce-o ramane din el
|
eu nu am fost in tara de ceva timp si nu am vazut un logan decat in poze.
pare ok.la banii astia nu putem avea pretentii mari.daca are motor de renault nu e masina rea.clar e masina de familie si sa nu exageram in cerinte.bordul dupa cum am vazut in poze e urat dar restul pare ok. aici au pus-o in ziar si spuneau ca e cea mai ieftina masina posibila si se adreseaza tinerilor. au specificat de asemenea ca pretul extrem de mic al masini se datoreaza salarilor foarte mici ale muncitorilor din uzina. oricum le doresc succes si felicitari ca nu mai fabrica preainvechitul model 1310.au facut un pas.totusi poate trebuia sa scape si de numele asta dacia care cred ca a fost cosmarul romanului. |
paule
numele de Dacia este romanesc si asa moare. cit despre tuningul estetic, ce sa spun, frumusel. nu ca asa avea ceva inpotriva marcii, dar ar fii bine ca cei de la uzina sa tina cont de problemele care apar, si in decurs de un an sa le rezolve, si pe urma va fii competitiva. cit despre pretz, se gasesc aici in DE masini si mai ieftine decit Dacia, din gama Dewoo sau Hiunday, asa ca concursul e deschis in permanenta, cu cine ne batem pt pretz. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Comparativ cu prima varianta de real tuning Romania...: |
Care este costul unei astfel de bari?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning