![]() |
Re: Bmw 330ci
dj16xxs ti`am vazut masina vineri seara...ce pot sa zic...arata bestial...erai pe la el greco de langa teatru in trecere...arata mai bine decat in poze
|
Quote:
masina ta deja are eleron mic....nu te prostii sa pui k k t-uri pe ea....e frumoasa asa cum e.....doar jantele ii lipsesc...ATAT! |
da asa e cum spune XXS... eu as mai adauga interior piele ca nisipu asa si folie! in rest sa o stapanesti sanatos e f frumoasa masina ... un audio n-ar strica :) ps: dar vad ca 18 n-ai si cu siguranta nici carnet , ti-a luat-o dinainte? nasol in cazul asta sa stai sa plangi langa ea :)
|
Quote:
|
si mie mi se pare o tampenie sa iti cumperi masina inainte sa ai permis dar fiecare cu ce-l doare:)
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos , desi personal nu i-as da-o pe mana unui incepator , sa invete sa conduca pe ea.... |
atunci sa o stapanesti sanatos ...si cand te vei vedea cu permis ... sa ai mare grija de ea , oricum sfaturilea astea intra pe o ureche si ies pe cealalta , stiu din proprie experienta !
|
260 de cai...ai cam adunat ceva herghelie sub capota.Sa ai noroc de ea
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa revin pe seara cu noi poze...facute de mine
|
incearca sa scrii tot intr-un singur post :) asteptam pozele ;)
|
Superba masina, sa o stapanesti sanatos :)
|
e super masina,dar desi nu vreau sa fiu carcotas.....crezi ca e bine sa incepi direct pe asa ceva ?are peste 200 cp!ce urmeaza dodge viper?????plus inca ceva dupa ce iei carnetu ai sa dai cu ea de toate bordurile.....pana te inveti sa conduci.....crezi ca merita asa ceva?eu cred ca e mult prea puternica pt un incepator......exista riscu real sa o scapi de sub control......am vazut fff multe lucruri......eu mai degraba as lua un cazan sa-mi fac mana si dupa aceea ma sui pe orice.....(asta e parerea mea)...oricum masina e suuuuuper ...ai grija de ea....si....bafta la exam....
|
da ar fi o idee sa incepi pe o dacie sau cielo altceva daca au ai tai... daca nu si tu te simti in stare sa te stapanesti de la anumite chestii cum ar fi sa urci borduri ca nebunu ,sa te bagi in locuri stramte sa incerci mai mutle faze nu are nik sa mergi cu ea frumos usor pana o inveti ...acum numai tu stii ce fel de pers esti daca esti maniac sau calm cu capul pe umeri :) stii sunt unii care cand dau de o masina ca a ta la inceput ori mor ori o fac praf,si sunt altii care merg f incet frumos calm (destul de rar la tineret )
|
repet..sunt adeptu mersului cu 40-50 si cu muzica tare;)nici pe la aerport pe unde ash putea sa ii dau 150 nu ma hazardez aiurea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning