Re: Noul Vectra C vs Peugeot 407
Nu stiu la ce sa ma hotarasc! La interior ambele masini sunt mediocre adica plasticaraie multa, in plus consola centrala de la Peugeot e enervant de incarcata, cu butoane multe si meschine! La Opel bordul e un pic mai ergonomic dar nu iti da nicio emotie! Parca un mic avantaj pt Vectra la interior. La exterior faceliftul facut de Opel a mai salvat din designul dezastruos de la inceput si se mai scot prin kitul GTC pe care il cumperi optional! La exterior un mic avantaj pt Peugeot desi e penalizat de consolele mari care nu sunt prea utile in Romania si care mie personal imi displac. Pana acum ar fi oarecum egalitate. Avand in vedere ca Opelul este o masina fiabila pe cand Peugeotul nu prea a impresionat la capitolul asta (pozitii codase prin J.D. Power si alte clasamente de fiabilitate) in plus am o prietena la departamentul de vanzari de la Peugeot ce mi-a sugerat sa nu imi cumpar vreodata Peugeot, mai mult disparitia ornamentelor de la motor dupa ce si-a scos vecinul meu Peugeotul 206 din service (eram cu el), m-ar determina sa imi cumpar Vectra o masina care oricum ma cam lasa rece (mai putin modelul OPC). In concluzie nu mi-as lua nicio masina din astea 2 si as alege Opelul daca (presupunem la absurd) mi le-ar oferi cineva gratis.
|